rememberUs25.4.2017 18:11
1/1
Mielipiteitä?

En osaa enää olla ihmisten kanssa. En tiedä johtuuko itse ihmisistä, kenen kanssa vietän aikaa. Viihdyn hyvin pelkästään itseni seurassa mutta esimerkiksi koulussa, se on niin helvetin yksinäistä. Siellä on pakko käydä, hemmetin peruskoulu.

Katsoa peiliin... se on nykyään vaikeaa. Liian paksut reidet, ei yhtään niin kuin sillä yhdellä toisella tytöllä. Vatsakin on valtava ja kaikkien mielestä olen varmaan ällöttävä... joopa joo. Pitäisikö vähentää syömisiä, varmaankin? Ahdistaa tää elämä. Meneeköhän tää ohi? Toivon niin.

Herään, sitten kouluun ja sieltä kotiin. Niinpä, ei kovin kiinnostavaa. No, ainakin arvosanat ovat nousseet tänä keväänä. Ehkä pääsen parin vuoden päästä hyvään lukioon. Sitä tarvitsen.

Tarvitsen sinun vihreitä silmiäsi ja kauniita ajatuksiasi. Kaunista mieltäsi. Hentoja käsiäsi. Sinua. Tuletko sinä tänne, koska olen jo matkalla sinne? Muistatko, kun silloin kerran joku sanoi minua lihavaksi? Silloin puolustit minua. Kuka sen nyt tekee? No, et sinä ainakaan. Rakas, toivottavasti tavataan pian.

Heh mitäs tykkäsitte?