_minävain__15.6.2018 12:15
1/30
Lomaromanssi?

Aattelin nyt alottaa tälläsen. Jatkan jos ees muutama lukia tulee. Saa myös antaa vinkkejä ja kommentoida tätä ja tää on mun eka novelli toivottavasti edes joku tykkää. Mut juu...

Luku 1

Istun koneessa pikkusiskoni Iiriksen ja serkkuni Vivecan välissä. En taaskaan saanut ikkunapaikkaa yllätys yllätys Iiris sai. Olemme lähdössä Turkkiin viikoksi ja kello on noin puoli 11. Ihan hirveä väsy. Mielessäni pyörii kuvia täydellisestä lomasta ilman poikia, koska ne tietävät vain harmia elämässäni. Mutta havahdun tietysti siihen että tuijotan blondia poikaa. Tajuan että se istuu meidän viereisillä paikoilla. Tää jumalaisen söpö sporttinen, sinisilmäinen komistus on hyvän pitunen ja minun ikäluokkaani. Viveca huomaa tuijotukseni ja kuiskaa "onhan se nyt aika söpö"
Aah halusin pitää tonkin tiedon omana tietonani. Viveca tuntee minut liian hyvin. Mutta hymyilen vastaukseksi. Poikaa hymyilee vallatonta hymyään enkä voi vastustaa hymyilemästä myös itsekin. Koko lennon aikana mietin tarkkaan mitä teen en halua antaa tyhmää vaikutelmaa itsestäni.
Lentokentällä kun menen hakemaan laukkuani hihnalta en meinaa saada sitä millään kuulen vierestäni kysymyksen "voinko auttaa?" ja kysyjä oli se poika jota olin tuijottanut koko lennon ajan. Hän antoi laukkuni minulle ja sanoi "Elias" katsoin hänen siniä silmiään jotka hymyilivät minulle.
"Aa joo Secilia" vastasin
"Kaunis nimi" Elias sanoi
"Seciliaa" isä huusi. Ei isä miksi aina?
"No nähdään" sanoin poistuessani paikalta. Olen kyllästynyt isääni! Aina kun minulla on jokin tuollainen tilanne. Tulisipa Elias samaan hotelliin mietin itsekseni. Hän tuli samaan bussiin ja istui taakseni. Ja ihme kyllä tuli samaan hotelliinkin.
"Oijoi! Toi ois sulle kyl sopiva!" Viveca kuiskasi
Aah taas! Millainenkohan loma tästäkin tulee?