moonwriter4.3.2018 15:29
1/6
Kumpaa novellia aloitan kirjoittamaan?

Hei!

Ajattelin alkaa kirjoittamaan tänne demiin novellia aina luvun kerrallaan, mutta minulla olisi kaksi eri novellia aluillaan ja ajattelin, että te saatte päättää kumpaa alan kirjoittamaan. Olen kirjoittanut kummastakin ensimmäisen kappaleen. Laitan tähän alas niistä pienen pätkän ja äänestäkää omaa lempparianne:) Se kumpi saa noin tunnissa enemmän ääniä voittaa. Julkaisen voittajasta huomenna ensimmäisen kappeleen erilliseen keskusteluun:)

Novelli 1. Vaihdossa


Tänään se päivä koitti, jonka eteen olin raatanut viimeiset 14 kuukautta lukion alusta alkaen. Olin säästänyt tähän viimeiset kaksi vuotta ja sunnitellut tätä jo puoli vuotta. Nyt viimein koittaisi se hetki, joloin lähtisin Espanjaan vaihtoon koko vuodeksi! Nyt koittaisi se hetki, jolloin olisin vuoden poissa kotoa äitini, isäni ja minua viisi vuotta nuoremman veljeni luota. En näkisi kahta parasta ystävääni koko vuotena. Emme olisi se tiivis kolmikko, joka olemme olleet seiska luokan alusta asti. Vaikka he ovatkin amiksessa ja minä lukion toisella luokalla en voi kuvitella elämääni ilman heitä. Kuka nyt vahtii etteivät he tee tyhmyyksiä?

Novelli 2. Kahdet kasvot


Sanotaan, että jokainen ansaitsee toisen mahdollisuuden. No, tänään koittaisi se päivä jolloin selviää saanko toisen mahdollisuuteni. Tänään koittaisi se hetki, joka joko koituu kohtalokseni tai onnekseni. Tänään lähtisin vaihtoon Amerikkaan koko vuodeksi! Aloittaisin puhtaalta pöydältä tai kaivaisin itselleni haudan, johon vajoaisin pikku hiljaa. Tänään jättäisin tietämättömät mutta rakkaat äitini, isäpuoleni ja minua 5 vuotta nouremman veljeni. Tänään jättäisin kaksi parasta kaveriani koko vuodeksi. Vaikka he ovat amiksessa ja minä lukion toisella, olemme olleet silti tiivis kolmikko seiska luokalta asti. Vaikka olenkin hirviö perheeni ja ystäväni silti rakastavat minua. Siksi tämä onkin niin vaikeaa. Ainakaan en ole enää vaarantamassa heitä.