ilvesmies6.8.2017 17:47
1/1
Kirjoituspiiri Mustepisara - ilvesmies

Hei!

Taidan tällä hetkellä od:ni mukaan 9-vuotias ja siinä ainakin toistaiseksi pidättäydyn. Tätä nyt kirjoittaessani olen aloittamassa uudessa koulussa, joten elämäntilanteeni saattaa pilkistää ensimmäisistä teksteistäni tässä kirjoituspiirissä.

En ole koskaan ennen ollut kirjoituspiirissä(saati edes missään demilässä), joten kaikki on hieman uutta minulle. Lisäksi en ole kirjoittanut mitään todella, todella pitkään aikaan, ja se varmaankin tulee näkymään teksteistäni. Suurin syyni liittyä tänne olikin halu kehittyä!

Suurin vahvuuteni(kirjoittamisessa) on ainakin omasta mielestäni kuvailevat tekstit(?), ja niiden kirjoittamisesta nautin erityisen paljon. Pidän myös runojen kirjoittamisesta, mutta ne lipsahtavat suurimmassa osassa tapauksissa erittäin kliseiksi.

Heikkouksiani taitaakin sitten olla oikeastaan kaikki muu, ja niihin haluaisinkin sitten tässä kirjoituspiirissä keskittyä.

Pienestä pitäen suuri unelmani on ollut kirjoittaa kirja, jollaiseen minuun onkin muutama idea. En ole kuitenkaan koskaan onnistunut purkamaan niitä paperille, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa?