antiperspirantti6.8.2017 12:29
1/1
Kirjoituspiiri Mustepisara - antiperspirantti

Vihdoin sain aikaiseksi kirjoittaa…

… jotain itsestäni:

Olen lukion tokaa vuotta käyvä 16-vuotias tyttö, jonka elämään taide ja kirjoittaminen on ollut aina enemmän tai vähemmän osallisena. Tällä hetkellä vähemmän. Pienempänä meinasi äidinkielen ainekirjoitustunneilla konseptit loppua ennen kuin edes ehti päästä vauhtiin, ja aloitettujen tarinoiden ja valmiiden novellien määrään tarvittaisiin muutaman ihmisen molemman käden sormet, jotta ne voitaisiin laskea.

Nykyään kuitenkin olen etääntynyt kirjoittamisesta, ja vaikka kuinka yritän, en onnistu saattamaan mitään projektia todella valmiiksi. Sanoisin, että minusta on tullut enemmän suunnittelija kuin kirjoittaja, mitä häpeän suuresti. Tilanne on eskaloitunut siihen pisteeseen, etten enää voi edes sanoa kirjoittavani vapaa-ajalla, sillä se on niin olematonta ja säälittävää, että jää poikkeuksetta pelkiksi lyhyiksi kokeiluiksi.

Siksi ajattelinkin, että tarvitsen muutoksen. Kirjoituspiiri ja lyhyet aiheistetut novellit/tekstinpätkät kuulostavat juuri siltä, mitä tarvitsisin päästäkseni yli tästä massiivisesta writer’s blockista.

Kirjoittajana olen… en tiedä, millainen. Välillä persoonallinen, toisinaan taas lähinnä tönkkö. Yritän kirjoittaa oivaltavaa tekstiä. Lempielementtejäni kirjoittaessani ovat ehkä jännitys, romantiikka, musta huumori sekä sukkelat ja mielenkiintoiset dialogit. Vahvasti mukavuusalueeni ulkopuolella ovat dekkarit. En lue pahemmin dekkareita, enkä siis todellakaan osaisi myöskään kirjoittaa sellaista. Toinen, mitä en harrasta, on runot. Vierastan ajatusta runojen kirjoittamisesta, enkä ole koskaan oikein osannut. Ehkä tämä piiri kuitenkin auttaa minua rikkomaan rajoja ja kokeilemaan jotain uutta ja pelottavaa.

Kiitos, että sain liittyä mukaan! Toivottavasti en tule pettämään itseäni enkä teitä kovin pahasti. :D