KUKKAPUSKA18.6.2018 13:54
1/6
Kesäromanssi?

Moi! Aattelin alottaa tälläsen Novelli jutskan :)

-----------🌸20.6🌸------------

Hän sivelee hiuksiani lempeästi. Aurinko paistaa hänen jumalaisille kasvoilleen.
- Niclas, kuiskaan hänen korvaansa.
- Veronica?
Tunsin hänen suloisen tuoksuisen hengityksen korvallani. Makaamme kukkakedolla minä hänen päällään. Painan huuleni aivan lähelle hänen omiaan ja kuiskaan:
- Rakastan sinua.
- Minä rakastan sinua myös.
Hän kietoi kätensä selkääni ja painoi minua häntä vasten. Suutelin häntä ja silitin hänen pronssin värisiä hiuksiaan. Hetki oli taivaallinen. Vain minä ja hän, muu maailma oli poissa. Aloin kiihottumaan mutta hillitsin itseni. Ei nyt, ei tässä. Koska makasin hänen päällään, tunsin kuinka hänkin kiihottui. Tiesin kuinka hän halusi minua. Minun oli yhä vaikeampi hillitä itseäni ja tunsin sen käyvän Niclaksellekkin vaikeaksi. Hänen kätensä liikkuivat koko ajan kohti paitapuseroni nappeja. Työnsin käteni hänen paitansa alle ja sivelin hänen täydellisiä vatsalihaksiaan. Henkäisin hiljaa ja vedin käteni pois. Avasin hänen farkkujensa vetoketjun. Niclas ymmärsi että minäkin halusin häntä yhtä paljon kuin hän minua. Hän avasi nopeasti paitani napit ja veti sen pois päältäni. Minä avasin omia farkkujani kun hän veti paitansa päältään. Olin nyt pelkissä rintsikoissa ja stringeissä jotka olivat yltäpäältä kostuneet. Hän riuhtaisi farkkunsa jalasta jä näin hänen kovettuneen kalunsa. Avasin rintaliivini ja paljastin muhkeat rintani. Hän henkäisi kosketteli tissejäni. Niclas hiplasi nännejäni ja se tuntui ihanalta. Työnsin käteni hänen valkoisiin alushousuihinsa ja tunnustelin hänen kovettunutta kaluaan.
- Onks sulla ehkäsy? Sain sanotuksi.
- Ei, enkä tarvitse.
Meinasin väittää vastaan mutta hän suuteli minua niin kiihkeästi että pääni meni sekaisin. Vedin hänen boxereitaan alaspäin ja tunsin omat kostuneet stringini jo polvitaipeissani kun hän veti ne pois. Hänen kalunsa työntyi hiljalleen sisälleni. Se tuntui ihanalta.