orvokkii19.5.2017 18:51
1/1
Elämän eri tiet ja polut

Elämän eri tiet ja polut

14 vuotias, pitkät blondit hiukset, kaunis leveä hymy ja meren siniset silmät. Tuoksuu kuin astuisit merenrannalle, kuulostaa kuin lintu laulaisi korvaasi.
Hän astui koulun ovista sisään ja huokaisi hiljaa. Näki, kuinka kaikki katsoivat häntä. Kuuli, kuinka kaikki puhuivat hänestä. Tunsi, kuinka kaikki halusivat pois hänen luotaan.. Ahdistui ja tiesi ettei tulisi selviämään päivästä.. Halusi pois elävien kirjoista.
Ihmiset, yrittivät huutaa hänen peräänsä. Kuuli, mutta ei kääntynyt. Tunsi, mutta ei välittänyt. Näki, mutta sulki silmänsä. Tiesi, mutta teki sen silti. Oli oma itsensä.
Tunsi olonsa eläväksi. Kuuli ja tajusi. Ei nähnyt, mutta avasi silmänsä. Tiesi, että teki oikean päätöksen. Sai apua, halusi elää.
Ystävät, kannustivat ja iloitsivat. Hän nauroi ja oli onnellinen. Nautti elämästä. Tajusi viimein, minkälaista elämä on. Oppi rakastamaan itseään, opetti muita.
Rakastui voimakkaasti. Oli onnellisempi kuin koskaan. Ystävät varoittivat pahasta. Ei kuunnellut.
Aikaa kului.. Särkynyt, hän särkyi pahasti.
Tajusi, ettei elämä ole vain ruusulla kävelyä.
Hän aloitti pohjalta, mutta pääsi nousemaan ylös. Hän aloitti polun uudestaan, aivan pohjalta, haluten pysyä siellä ja jatkaa sitä. Hän kulki polkua ja tajusi ettei polku jatku enempää. Hänen oli pakko lähteä takaisin ylös. Tie ylös ei ollut suora eikä tasainen, vaan todella mutkikas ja kivinen. Hän ei ole vieläkään päässyt polkua ylös, mutta on jo hyvässä vauhdissa pääsemässä takaisin elämään.

Haluaisin kuulla kritiikkiä ja positiivista palautetta tästä. Tämä on eka kunnollinen kirjoitus minkä kirjoitan niin huomioikaa se :)