Salmiakkikarkki4.7.2017 7:54
1/13
Dramione Novelli

Okei Aloitan kirjottamaan Dramione novellia. Tietyissä kohdissa tarinaa on erään demittäjän(en muista nimeä) tarinasta otettu ideaa mutta muutan sitäkin hieman.

Tylypahkan Romanssit #1

Oli talvi. Hermione seisoi tylypahkan käytävälle oleskeluhuoneen edessä. Hän ei päässyt sisälle, koska sillä aikaa kun hän oli käynyt kirjastossa oven turvasana oli vaihtunut. Kaiken lisäksi kello oli 22.00 eli edes Harry tai Ron ei voinut tulla auttamaan häntä koska he nukkuivat.

Hermionella oli kylmä. Normaalisti hänen helakan punaiset poskensa olivat muuttuneet kylmän kalpeiksi.

Hermione ei halunnut mennä kysymään salasanaa opettajiltakaan koska hän oli ollut kirjastossa liian pitkään ja todennäköisesti saisi ensimmäistä kertaa jälkiistuntoa.

Hermione päätti että hän aikoo nukkua yönsä käytävällä. "Eihän täällä niin kylmä voi olla" Hän ajatteli ja meni makaamaan kylmälle ja kivikovalle lattialle.

Kun Hermione oli nukahtanut viimein,alkoi kuulua askeleita. Hermione hätkähti hereille mutta oli nukkuvinaan sillä halusi tietää kuka tämä hahmo oli. Hahmo tuli tasanteelle jossa hän kumartui. Hahmo seisoi siinä hetken ja vaikka Hermione yritti salaisesti kurkata kuka hahmo oli, hän ei nähnyt mitään sillä oli pimeää. Yhtäkkiä hahmo riisui takkinsa ja asetti sen Hermionen päälle ja istui Hermionen viereen, katsoi kelloaan ja mutisi "5 yöllä". Hermione älysi että hahmo aikoi jäädä siihen niin kauan kunnes Hermione heräisi.

Aamulla kello 7.00 Hermione heräsi ja huomasi että tämä hahmo oli Draco. Draco nojasi pylvääseen ja oli vielä unessa. Hän oli antanut oman takkinsa Hermionelle että hänellä ei olisi kylmä. Vasta nyt Hermione tajusi että Draco onkin aika komea. Hänella oli hopeiset kiiltävät hiukset ja kauniit ruskeat silmät.

Hermione oli juuri antamassa takkia takaisin Dracolle kun hän kompastui ja kaatui Dracon syliin. Draco heräsi hätkähtäen ja näytti säikähtäneeltä. Hermione istui Dracon sylissä ja heidän välissään oli vain Dracon takki.
He katsoivat toisiaan silmiin vain hetken kunnes Hermione punastui ja Draco tönäisi Hermionen pois sylistään ja huusi "MITÄ HELVETTIÄ!?" Hän katsoi raivoissaan Hermionea. Hermione sai änkytettyä anteeksipyyntönsä ja juuri samaan aikaan Harry ja Ron tulivat käytävään. He tuijottivat Dracoa ja Hermionea. Draco sanoi ivallisesti "Ai saiko Kuraveri-Granger Harry Potan ja Köyhä-Weasleyn kaverikseen?" Pojat olivat jo aikomassa hyökätä Dracon kimppuun mutta Hermione esti heitä. Draco lähti omaan oleskelu huoneeseensa ja Harry kysyi "Lähettäiskö syömään?" Hermione huomasi Dracon takin maassa ja otti sen. Yksi tekosyy saada tavata häntä.

Tässä oli tän Novellin eka osa. Tähän ei vielä tullut toisen demittajän ideoita mutta seuraavaan tulee. Kommentoikaa että mitä mieltä ootte. :)