Poistunut demittäjä30.7.2017 12:26
1/69
Demutarina #2

Seikkailumme jatkuu täällä.
Awir ja Ciel, siskokset Celestinen kaupungista, saivat kuulla ennustuksen joka vauhditti heidät matkaan. Ennustuksen kertonut Pleak-kissa vaipui syvään uneen ja he päättivät matkata kohti tietäjää.
Matkalla Ruislintu hyökkäsi heidän kimppuunsa ja heidät pelasti täpärästi soturi Löster, joka liittyi seuraan. Pian he saapuivat Kuiskaus- ja John-hevosilla ratsastaen George S. Pattonin talolle ja saivat tietäjältä apua. Tämä kertoi heille kuka voisi herättää nukkuvan kissan. Samalla tietäjän valetti, Possu, petti kaikki.
Matka jatkui syvälle pohjoisen ikimetsiin, missä nelikko löysi Blackmoon-nimisen ihmeellisen olennon, joka auttoi mahdollistamaan Pleakin heräämisen ja antamaan pienen suvannon hetken ennen matkan jatkamista.

Samaan aikaan pohjoisilla vuorilla olivat kaksoset Kotka ja Kuura valmistautuneet isänsä heräämiseen. Heidän seuraajansa Jerry, Ruislintu ja Halla olivat jo tehneet osansa siskosten jäljittämisessä. Kalakin oli jo lähetetty matkaan, mutta hän ei ollut vielä palannut. Jerry, joka yleensä kaivoi tietoja kaksosille, surmasi Trepen, joka oli toiminut Awirin ja Cielin vuokraisäntänä.
Jen-kissan avulla onnistuivat sisarukset herättämään isänsä, pikimustan vuoren sisässä nukkuneen kukon ja aloittamaan jotain minkä suuruudesta heillä ei ollut mitään tietoa.

--

Kiitos kaikille positiivisesta palautteesta, niitä on aina maailman ihaninta lukea! :> <3 Edelleen mitä enemmän kommentoitte lukuja, sitä enemmän innostun kirjoittamaan lisää. Tämä tarina ei ole ihan heti loppumassa. Älkääkä huoliko Ginger ja Red, olette kyllä liittymässä tarinaan. Kirjoitusohjelmassa on nyt 27 sivua ja lisää tulee koko ajan, pian pääsemme kahdenteenkymmenenteen lukuun. Kiitoksia edelleen _pleakley_ että sain matkia ideaa ja kirjoittaa tarinan demujen hahmoista!

https://www.demi.fi/keskustelut/oma-planeetta/okei-demut-makin-kirjotan-teista-tarinan?fresh=64#comment-21154591

http://aijaa.com/lJKSRh