Marsupaani129.12.2019 22:12
1/25
Novelli: Kaikki oli tässä.

Tässä tulee alkua kirjoittamalleni novellille. Nimiehdotuksia otetaan erittäin innolla vastaan, kuten myös kaikenlaista palautetta. Tiputtelen tänne jatkoa, mikäli kiinnostaa.💞Alpin asunnossa vallitsi kaaos. Se ei ollut edes sellainen ”luova kaaos”, jollaiseksi äiti kutsui taideateljeensa sotkua. Muuttolaatikoita oli pinoissa siellä täällä, ja sinisissä Ikean ostoskasseissa oli sekaisin likaisia ja puhtaita vaatteita. Siisteys ei ollut koskaan ollut Alpin vahvuus. Varsinkaan muuttojen aikana. Kaikesta sotkusta huolimatta asunnossa tuoksui puhtaalta sekä hieman apilalta ja vaniljalta. Kaikissa taloissa, joissa Alppi oli koko kaksikymmentäyksi vuotta kestäneen elämänsä aikana asunut, oli tuoksunut siltä.

Alppi sovitti itsensä istumaan sohvan ainoaan nurkkaan, jossa ei ollut lehtipinoja tai muuta rojua, ja alkoi syödä vegepastaansa. Vaikka soijarouhebolognese oli ihan hyvää, alkoivat einekset pikkuhiljaa tympiä. Mutta ei auttanut muu kuin kestää, sillä uuden keittiön asennus kestäisi kuulemma vielä hetken. Syödessään Alpilla oli tapana katsella ulos olohuoneen isosta ikkunasta, josta näki melkein koko Tampereen. Kyseinen ikkuna olikin ollut iso osasyy siihen, miksi hän oli päättänyt muuttaa juuri tähän asuntoon. Usein hän mietti, että olisi ollut mukavaa jakaa koti jonkun erityisen kanssa, mutta vielä sitä oikeaa ja sopivaa ei ollut löytynyt. Alppi odotti silti kärsivällisesti, sillä hän uskoi kaiken tapahtuvan tarkoituksesta.

Pahoittelen kuvailun suurta määrää tässä alussa, sillä tämä oli alunperin koulutehtävä, jossa piti noudattaa tiettyä juonikaaviota. Toivottavasti silti jaksatte lukea ja odottaa seuraavia osia🥰