Playbunny_7.9.2020 22:19
1/7
Neuvoja Myrkylliseen exään/ mun ihmissuhdesotkuun

Neuvoja ja mielipiteitä otetaan vastaan.
Erottiin poikaystävän kanssa kesän alussa koska häntä ahdisti suhteessa monet asiat. Esim se että kävin kavereiden kanssa juomassa ja Että saan paljon huomiota muilta miehiltä niin somessa kuin baarissakin (en ikinä reagoi tai ole antanut vastakaikua näihin huomionosoituksiin!) ja ylipäätään se että olen paljon menevämpi ihminen kuin hän itse.
Koko kesän 2-3kk oltiin siis virallisesti erottu, mutta nähtiin usein pari krt/vk ja puhuttiin päivittäin, ja minä olin se joka itki ja vinkui että palattaisiin yhteen. Olin tosi epätoivoinen. Ja koko tämän tauon ajan tää jätkä sano että ei tiedä mitä haluaa ja haluaa aikaa miettiä jne mikä sit kuitenkin anto mulle toivoa.
No, tää jätkä sit alko viettää oikein iloista sinkkuelämää samalla antaen mun roikkua hänessä (tahallaan), hän kävi joka viikonloppu juomassa milloin baarissa, mökillä, eri kaupungissa hotellissa. Ja joka kerta viihteelle lähtiessä vakuutti ja vannoi että ei tekis kenenkään muunkaa mitään tai säätäisi ja sekoilisi eikä halua ketään muuta kun minua. Aika pian näiden reissujen jälkeen mulle kuitenkin selvisi että tällä jätkällä oli tinder käytössä ja näin niitä viestejä mitä hän oli laittanut joka juoma reissullaan n 40 eri tytölle kutsun mökille tai baariin tai ”nukkumaan”, olin aivan hiilenä ja jätkä meni selvästi shokkiin ja jopa suuttui kun sain tietää. Ja kohta hän sit myönsi pitkän painostuksen jälkeen että oli päätynyt myös pussailemaan 2 tytön kanssa jotka oli saanut tinderistä houkuteltua eräällä mökille, ja toisella mökkeilyreissulla päätyi jopa sänkyyn asti yhden tytön kanssa (2x saman illan aikana)ja tää tyttö sattui vielä olemaan mun entinen koulukaverini koska se mökki missä tää tapahtu sijaitsi mun vanhalla pienellä kotipaikkakunnalla Jossa kaikki tuntee toisensa. Olin tietysti todella vihanen, surullinen ja pettynyt kun sain kuulla näistä. Koska suhteessa hän oli ollut niin lojaali ja hyvä poikaystävä että en olis ikinä uskonut hänen pystyvän tekevän mulle noin, vielä kun oli nähnyt mun itkevän huutoitkua ja kärsivän ja ikävöivän häntä viimeiset pari kuukautta.
Mutta koska itsekin sydänsuruissani ja kännissä päädyin pussailemaan muutaman pojan kanssa tuon meidän tauon aikana, olisin pystynyt antamaan nuo vielä anteeksi ja hyväksymään ”kännin piikkiin ja mokasin vi*un pahasti” selityksen. Mutta kovin kolaus ehdottomasti oli se että tää jätkä meni laittamaan ex säädölleen viestiä. Eli juuri sille ainoalle ihmiselle kenestä ikinä olin ollut huolissaan ja mustasukkainen koko suhteen aikana, juuri hänelle hän meni n viikko eron jälkeen laittamaan viestiä ja melkein kuin ”ilmoittamaan” olevansa sinkku. Hän vielä oli blockannut tän kyseisen tytön mun pyynnöstä kun oltiin yhdessä. Ja ilmeisesti oli tytölle myöntänyt että oli pistänyt estoihin mun takiani, mikä on mun mielestä nöyryyttävää mua kohtaan. Kaiken kruunaa että tääkin säätö on kotoisin sieltä samasta kaupungista josta minä ja se mökkipano...
Nyt tää mun exä on kuitenkin ollut niin mielistelijä ja vannonut rakkauttaan ja niin hyvää ”poikaystävää” kun sain tietää noista asioista ja oli oikeasti lähellä että menettäisi mut. Ei vieläkään olla virallisesti yhdessä ei olla juurikaan puhuttu siitä, koska hän ei itse ole edes sitä ottanut puheeksi. Enkä minäkään koska Mulla on sellanen olo että mua on nöyryytetty vit*un pahasti mun tuttujen ja meidän yhteisten ystävien edessä, koska kaikki sieltä mistä mä olen kotoisin tietää nyt noista jätkän sekoiluista. Hävettää ja tuntuisi säälittävälle ottaa tollanen mies takaisin. Mutta tästä tekee niin vaikeeta se että rakastan häntä edelleen niiin paljon enkä voi kuvitella edes olevani kenenkään muun kanssa, ja uskon että hänkin rakastaa mua kaikesta huolimatta. Ollaan oltu 2 vuotta yhdessä mikä on kaikista pisin ja muutenkin paras suhde mitä mulla on ollut. Kaikkea ollaan koettu yhdessä ja muutin kauas kotoa juuri kesän alussa tämän jätkän takia. Jos nyt erotaan lopullisesti tuntuu että kaikki oli turhaa ja kaikki menee niin vaikeaksi, joutuisin varmaan taas muuttamaan (mikä ei edes onnistu 12kk vuokrasopimuksen vuoksi) koska mulla ei ole tällä paikkakunnalla töitä, koulua, eikä juurikaan kavereitakaan. Vaan hän. Enkä muutenkaan missään nimessä haluaisi luovuttaa, mutta tuntuisi myös häpeälliseltä ja vaikealta palata yhteen, koska luotto ei juurikaan ole enään.

Pahoittelut jos teksti on sekavaa tai täynnä kirjoitusvirheitä, kirjoitan tätä hirveän tunnekuohun vallassa. Kiitos sinulle kuka edes jaksoit lukea tämän.