onnetontapaus14.3.2019 14:35
1/22
Musta ei niin tule ylioppilasta

En osaa priorisoida. Viime syksynä kirjoitin matematiikan ja psykologian. Panikoin niin paljon matikan suhteen, että psykan lukeminen jäi kokonaan. Lisäksi suoriudun äärettömän huonosti paineen alla, tulee kauhea blackout. Matikasta tuli sitten B, ja psykasta napsahti yllätyksekseni hylätty, vaikka kurssiarvosanat on 9 ja 10 siitä huolimatta että olin käynyt kaksi kursseista etänä, ja kaksoistutkintoni takia jäi myös abikurssi väliin.

No, tänä keväänä ei ole mennyt sen paremmin. Aloitin lukemaan heti tammikussa psykaa, mutta aloin vuorostaan ahdistelemaan englantia ja äikkää, joten psyka jäi taas taka-alalle. Nyt olen maaliskuun ajan päntännyt paniikissa psykan muistiinpanoja, enkä usko että pääsen tälläkään kertaa läpi, ja myös englanti huolestuttaa, prelistä tuli 6.

Perhe tietää että suoriudun huonosti paineen alaisena, ja olen itse semi sinut sen kanssa että vaikka musta ei tulisi ylioppilasta, saan sentään ammatin itselleni. Mutta kyllähän tää nyt vähän paskalta tuntuu. Tyhmä lapsi mikä tyhmä lapsi.

(x) Avautuminen