Viilipurkki2.5.2018 12:44
1/7
Unelmana bändin perustaminen (Turku)

Moi! Olen 19-vuotias tyttö Turusta ja olen soitellut koskettimia yksikseni jo jonkin aikaa, ja nyt olen alkanut unelmoimaan omasta bändistä tai jonkin muun bändissä soittamisesta. Ongelmana vain on, ettei kaveripiirissäni ole lainkaan muusikoita, mutta ehkä täältä demistä voisi löytyä innokkaita tyyppejä mukaan tähän projektiin!

Omasta soittotaidostani sen verran, että tosiaan olen itseoppinut, osaan lukea nuotteja (mutta hitaasti), ja käsien välisessä koordinaatiossa on hiomista. Pianon kanssa olen ollut tekemisissä ehkä kymmenvuotiaasta, mutten koskaan ole aktiivisesti yrittänyt parantaa taitojani, paitsi nyt viimeiset puoli vuotta. Kuvailisinkin soittotaitoani tyydyttäväksi tai enintään kohtalaiseksi. En siis odottaisi tietenkään sinultakaan hyvää soittotaitoa, kunhan perusteet olisivat hallussa ja on halu oppia niin se riittää! Vaikka olisit vasta puoli vuotta (tai miksei vähemmänkin) sitten aloittanut itseksesi esim. basson-/kitaransoiton niin se riittää aivan hyvin.

Olis siistiä päästä soittelemaan aluksi porukalla jotain covereita, parannella soittotaitojaan ja ryhmähenkeä. Musiikkityylistä sen verran, että Nightwish on erityisen lähellä sydäntäni ja juurikin sinfonista metallia olisi kiva päästä soittamaan. Myös power- ja heavymetalliin olisi kiinnostusta :) Aloiteltaisiin simppeleistä jutuista ja edettäisiin siitä. Omia biisejäkin olisi upeeta päästä joskus tekemään.

Eli mitä haen tällä keskustelulla: Jos olet Turusta ja soitat tyydyttävästi bassoa/kitaraa/rumpuja tai haluat laulaa ja olet kiinnostunut bändissä jammailusta, niin pistä alas viestiä ja katotaan jos saataisiin kiva porukka kasaan! Olisi kiva jos olisit iältäsi vaikka 17-21v niin saataisiin samanhenkistä porukkaa :)
Tai vaihtoehtoisesti jos sun bändistäsi puuttuu juuri mun tasoinen kosketinsoittaja niin pistä siinäkin tapauksessa alas viesti :D