Vonssa26.5.2017 14:07
1/11
Omalaatuista rap ja RnB musiikkia

Eli haussa olisi nyt astetta uniikimpaa rap & RnB musiikkia. Jotain sellaista mitä ei ihan joka nurkan takaa löydy. Olen melko aktiivisesti pyrkinyt löytämään erottuvaa musiikkia usemmasta eri genrestä. En kuitenkaan ole vielä onnistunut löytämään läjäpäin sellaista yllämainituista kategorioista, osaltaan ihan vain koska en niitä yhtä aktiivisesti kuuntele. Nyt "musiikki ähkyn" iskiessä olen alkanut kaipailemaan lisäystä musiikkilistoilleni.

Jotain osviittaa antavaa ohjeistusta siitä mitä kaipaisin:

1. Tempo ja kappale ylipäätään saisivat olla suht monipuolisia. En yleensä innostu kappaleista, jotka toistavat ns. yleistä rakennetta tai samaa tempoa koko biisin ajan. Melodioidenkin vaihtelevuus on aina plussaa.

2. Usean eri genren yhdistelmät on aina vähintäänkin kiinnostavia (vaikkei hyviä olisikaan :D), joten sellaista haluaisin mielelläni kuulla!

3. Vokalisti ei ole välttämätön juttu, koska tykkään kuunnella yhtä lailla instrumentaalista musiikkia. Laulutyylillä ei myöskään ole merkitystä!

Siinäpä lienee tärkeimmät. Toki mikäli kokee biisin/artistin muulla tavoin omalaatuiseksi saa myös sellaisia biisejä laittaa. Ei muuta kuin ehdotuksia tulemaan!