Royyyy25.4.2017 13:50
1/52
Esittele musiikkia ihmiselle, joka ei nauti musiikista

Teen nyt tänne ihan mielenkiinnosta keskustelun tästä aiheesta, koska demittäjät kattavat kuitenkin luultavasti laajemman musiikillisen tietämyksen kuin tuntemani ihmiset.

Eli siis. Minä en ole koskaan saanut oikein minkäänlaista nautintoa musiikin kuuntelemisesta.
Musiikki voi soida taustalla, mutta useimmissa tapauksissa ainoa tunnereaktio minkä se aiheuttaa, on ärtymys siitä että se häiritsee keskittymistä.
Olen harrastanut laulamista, joten tiedän jonkun verran musiikista ja minulla on ilmeisesti sävelkorvaa. Tämä ei silti ole muuttanut suhtautumistani musiikkiin sinänsä.
En ole kuullut yhtäkään kappaletta, mistä olisin tykännyt. Tässä mainittakoon, että kaikki puolitutuista kavereihini ja poikaystävääni ovat esitelleet minulle kuuntelemaansa musiikkia siinä toivossa, että innostuisin.
Ei ole tuottanut tulosta.

Minua ei sinänsä haittaa, ettei musiikki ole itselleni niin tärkeä asia, mutta jotenkin silti kiinnostaisi tietää, voisiko maailmassa olla musiikkia mistä pitäisin.
Ainoa asia, mistä olen pitänyt joissakin kappaleissa, ovat sanoitukset. Mutta ne eivät yksinään ole musiikkia, joten en voi oikein sanoa tykänneeni itse kappaleesta.
Pyydän siis teitä ehdottelemaan minulle mahdollisimman erilaisia, mielestänne hyviä kappaleita joista luulette että voisin tykätä.

Käytössäni on perus youtube ja spotify, saa linkata tai laittaa vain kappaleen nimen. Useampiakin saa laittaa, mutta mieluummin hyvin erilaisia koska en jaksa välttämättä kuunnella samanlaista montaa kappaletta jos en tykästy. Kerron mielipiteeni jokaisesta kappaleesta - ja suosittelen ettette sitten ota itseenne jos (hyvin mahdollista) en pidäkään kyseisestä kappaleesta.

Kriteerit:
1. Mieluusti ei mitään sellaista kappaletta, jonka olisin jo voinut kuulla radiosta, baarista jne. Olen jo saanut kuulla niin paljon sellaisia tunnettuja ja yleisesti pidettyjä kappaleita, että en usko sellaisen hetkauttavan mitenkään.
2. Haluan kuulla sellaisia kappaleita, mitkä ovat teidän mielestänne musiikillisesti hyviä. Siis sanoitukset vähempään rooliin, sillä muuten keskityn liikaa niihin. Tottakai laulu kuuluu musiikkiin, mutta olisi hyvä, jos kappaleessa olisi muutakin kuuntelemisen arvoista.
3. Haluan kuulla musiikkia, jollaista en todennäköisesti ole ennen kuullut. Jotain erilaista, jos sellaista on olemassa. Nimittäin kaikki musiikki mitä olen kuullut tähän mennessä, on kuulostanut mielestäni aika samanlaiselta.

En usko, että suhtautumiseni musiikkiin muuttuisi tämän myötä kun ei se ole tähänkään mennessä muuttunut, mutta yrittäkää saada minut tykästymään! :D