tyttöuusimaalta27.6.2017 8:58
1/7
Biisi hakusessa, musiikkivideon muistan kokonaan.

Elikkäs, muutamia vuosia sitten vielä tuolla suomi telkkarissa pyöri suomalainen ohjelma Voice TV, jossai soi monen monia kappaileita. Sieltä yhtäkkiä mieleeni ilmestyi eräs muusikkivideo. Muistikuvaa ei ole sanoista ollenkaan, enkä ole edes 100% varma onko laulaja mies vai nainen - mutta muistini uskoo että se on mies. laulukieli on siis englanti.
Musiikkivideossa siis on monia ihmisiä, alkuun vain 2 (miestä) joista toinen yhtäkkiä sekoaa ja alkaakin käyttäytyä kuin monsteri/robotti/hullu ja repii/imee/(jotakin vastaavaa) aivoja toisilta ihmisiltä.
nämä keneltä siis viedään aivot rupeavat myös viemään aivoja toisilta. Musiikkivideossa nämä aivot siis ovat sitten lattioilla, ne ovat eri värisiä. (Pinkkejä, vihreitä jne)
Musiikkivideon aivan lopussa,
kaikki onkin aivan hyvin ja tyttö ja mies kävelevät käsikädessä niittypolulla/pellolla/puistossa. (Vaikuttaa todella romanttiselta kohtaukselta tuo loppu siis)

KUULOSTAA TODELLA RAA'ALTA, saattaa vaikuttaa siltä mutta se ei ole yhtä raaka miltä sen saan kuulostamaan. onko kellaan mitään muistikuvaa. Sanokaa vaikkei kaikki muistamani jutut olisikaan kohdallaan voin olla väärässä. sanokaa vaikka kaikki musiikkivideot mitä tästä mieleen tulee.