eipitsaa22.9.2020 15:15
1/15
Mun vatsa pilaa mun elämän

Mun vatsa pilaa mun elämän. Pitää aina arpoa voiko syödä aamulla vai ei. Heti herättyä ei pysty ja myöhemmin saatan pystyä. Joskus se on ihan okei ja onnistuu ongelmitta, mut useemmin se tuottaa vaan kipua. Itkin koko aamupäivän kun vatsaa alkoi sattumaan tunnilla ihan saatanasti, koska olin syönyt mandariinin siellä. Luulin vatsan olleen jo rauhoittunut silloin. Se kipu leviää ylävatsaan asti ja piti lähtä tunnilta kesken kotiin, koska en vaan yksinkertaisesti pysty olla niin kovissa kivuissa siellä. Kaiken lisäks mua hävettää tunnilta kesken lähteminen. Tahtoisin oikeesti pysyy siellä niin kuin muut ja ettei musta tunnu et mun vatsa palaa. Siinä sit lähdin ääni ja kroppa täristen pois. Se hävettää mua niin paljon. Tunnista oli vaan vartti jäljellä ja mä en yksinkertaisesti pystynyt kestämään sitä. Tää on jo toinen kerta kun mä en pystynyt olla tuntia loppuun.

Myöhemmin taas aattelin sen olevan varmaan rauhoittunut, koska aamut on niitä pahimpia. No käytiin lohdutukseks poikaystävän kanssa syömässä. Voi helvetti, se palaminen alko taas. Mun piti mennä istumaan kolme kertaa, kun käveltiin pois. Mutta se vaan polti enkä pystynyt seisoa enää sen kanssa. Automatka oli täyttä helvettiä. Mentiin sitten apteekin kautta hakemaan somacia. Iskä kertoi että äiti oli joskus ottanut sitä vatsakipuihin. Tuntuu kuitenkin siltä että haluan luovuttaa ja en jaksais yrittää elää kohta tän kanssa.

Pahin tässä on vielä se ettei syytä oo löydetty. Mulla on niin monet veri- ja muut mahdolliset kokeet ja ultraäänet takana. Toivoisin että nää olis jo loppunut viidessä vuodessa. Mulla on niin monet lääkärikäynnit jo takana. Tää vatsa pilas osittain mun lukion. Sen piti mennä kolmeen vuoteen, mutta poissaolojen takia se venyi neljään. Tää on kyllä parempi kuin lukiossa. Oon jotenkin oppinut olla tän kaa enemmän (eli en oo syöny aamulla tai koulupäivän aikana). Ja kun näistä kivuista ei tiedä milloin ne iskee. Stressikin vaikuttaa niihin. Nykyää ne voi tulla siitä kun mä stressaan miten mun vatsa reagoi ja sitten se ainakin reagoi. Mä oon hyvin väsynyt ja turhautunut. Huolettaa miten tää vaikuttaa mun opintoihin nyt. Lähetin opolle viestin läsnäolopakoista ja miten menetellään jos poissaoloja tulee tän takia liikaa. Mua pelottaa se ettei kukaan ota näitä kipuja tosissaan ja luulee että mä vaan keksin ne päästä.