Surikaatti11.9.2020 12:37
1/11
Mulle ja tälle bi-tytölle tapahtui tänään jotain

Ja en ole varma, onko tämä hyvä vai paha. D:
Tästä tulee varmasti hyvin sekava ja rönsyilevä tarina.

Ennen matikan oppituntia tämä tyttö laittoi takkinsa naulakkoon ja minä laitoin takkini hänen takkinsa päälle.
No, matikan tunti oli juuri loppunut. Lähdimme hakemaan takkejamme yhdessä hänen parhaan kaverinsa ja minun kahden kaverini kanssa.
Kun tämä tyttö huomasi, että takkini on hänen takkinsa päällä, hän kääntyi minua kohti ilmeisesti aikeissa sanoa asiasta, mutta kun katseemme kohtasivat, molemmat jäivät ikään kuin lukkoon siihen tilanteeseen. Emme sanoneet mitään, seisoimme vain siinä vastakkain ja tuijotimme toisiamme silmiin. Olimme siinä varmaan useita sekunteja ja sinä aikana aivot kyllä raksutti nopeammin kuin sillä matikantunnilla.
Poistuin tilanteesta ensimmäisenä. Ohitin tämän tytön ja olin aivan paniikissa ja taisin sanoa jotain sellaista kuin "Toi oli niin awkwardia että ei mitään järkeä". Lähdin aika kovalla vauhdilla kohti rappusia. Molemmat kaverini olivat jo menneet, vain minä, hän ja hänen paras kaverinsa olimme enää siinä. He kaksi tulivat perääni. Rappusissa katseet kohtasi vielä tän tytön kanssa ja se hymy...

Tämän jälkeen en nähnyt enää häntä koko päivänä. Meillä ei ollut tuon jälkeen enää yhteisiä oppitunteja. En ole varma, mitä ajatella. Olin loppupäivän aivan pilvissä enkä pystynyt enää keskittymään mihinkään. Niin pieni asia. En ymmärrä, miksi se tuntuu tältä. Miltähän tästä tytöstä tuntuu?

Tän tytön paras kaveri kuitenkin kuuli varmasti, mitä sanoin. Me molemmat tulimme ulos kaapista hänelle eilen, tosin eri tilanteissa, minä seurauksena keskustelusta joka syntyi tän bi-tytön paljastuksen jälkeen, mutta kuitenkin. Mietin vain, mitä ihmettä hän mahtaa ajatella tästä. Toivottavasti hän ei ole hukuttanut parasta kaveriaan kysymystulvaan. D: