aistee7.9.2020 19:54
1/1
muita ketä masentaa elämä + kaamos tulee.

Nyt se syksy ja talvi tulee taas. Pimeys, sade, väsymys. Itken jo nyt, koska pelkään etten jaksa. Viime syksy ja talvi meni niin että kouluun, kotiin nukkumaan 6h päiväunet ja sitten melatoniinien avulla yöunille. Käytännössä nukuin koko ajan ja jos en nukkunut, söin karkkia ja katoin netflixiä sängyssä. Mua ahdistaa niin paljon tää tuleva syksy ja talvi. Makaan vaan sängyssä. Haluisin jaksaa enemmän ja tehdä asioita, mutta koulu väsyttää jo nyt, ja vasta eka vuosi menossa.

Oon muutenkin aina ollut sellainen ihminen että haluan tehdä asiat eritavalla ja nauttia elämästä. Ei mulle sovi tällänen opiskeluelämä. Haluisin lähtee johkin missä olis aurinkoo. Tehdä jotain blokkarin hommia baarissa ja ettei elämä olis niin ykstoikkosta.

Osittain siihen että makaan vaan himassa, enkä jaksa/pysty lähtemään on kaikki menneisyys. Koulukiusaaminen, pieleen menneet kaverisuhteet —-> paska itsetunto ja ahdistus. Mulla on uusia hyviä ystäviä mun koulusta, mutta silti pelkään torjutuks tulemista ja jään vaan kotiin. Nyrkkeilyn haluisin alottaa, mutten saa aikaseks mennä sinne, koska pelkään mitä musta ajatellaan. On vaan helpompi jäädä makaan tähän sänkyyn ja valittaa. Vaikka loppujen lopuksi se ei ole helppoa, kun nytkin ahdistun ja itken tätä väsymystä, paskaa itsetuntoa, ahdistusta ja pimeyttä.

Jos olisin 18v tai voisin päättää omasta elämästäni vapaasti, lähtisin mun säästöillä ulkomaille, johki balille tai espanjaan. Hommaisin sieltä jotain pientä työtä ja heti kun kyllästyttäis olla siellä, lähtisin johki toisaalle.

Mua masentaa tässä eniten se että pääsin opiskeleen alalle, mihin oon halunnu pitkään ja mihin on vaikee päästä. Ja nyt mua sit ei kiinnost vittuakaan enää. Meil on joka päivä koulua 8-15, teoriaa ja musta tuntuu etten vaan pysty siihen. Koulua on menny kuukausi ja mul on nyt jo sellanen olo etten tuu valmistuun tai jos valmistun niin en osaa mitään.

Mitäköhän sitä seuraavaks tekis? En tosiaan tiedä.