Jouni8530.7.2020 7:18
1/16
Miten yksi ihminen voi vain pilata kaiken? Isot arvet jätti.

Kauan siinä kesti kun nyt vihdoin tunnen että, pystyn kertomaan miten yksikin asiakas saattaa saada sinut pois palvelu alalta. Asiakas sai minut tuntemaan mitättömältä! Tuli olo että, olemmeko vain robotteja heille emmekä eläviä ihmisiä? Tapahtumat sijoittuivat 1v takaperin. Olin töissä eräässä buffet ravintolassa. Oli perjantai iltapäivä ja asiakkaita riitti mukavasti. Yhtäkkiä minua alkoi pyörryttämään ja lopulta minä pyörryin paistopisteellä.

Heräsin siihen kun asiakas tökki minua ja ensimmäinen asia mitä asiakas sanoi oli. "Kauanko menee vielä pizzoissa, olen odottanut jo 5minuuttia." Tämän jälkeen minä ärähdin hänelle ja kerroin että, "olin pyörtynyt etkö huomaa kun makasin maassa!!!???" Asiakas vastasi "niin, entäs sitten? Minä odotan pizzaa". Minulle soitettiin ambulanssi ja minulla huomattiin sydänperäistä oireilua. Lopulta hoitajien saattelemana kyseinen asiakas mollasi minua minkä kerkesi. "Olet paskin kokki mitä olen koskaan nähnyt, miksi tollainen on edes tämmösellä alalla." Pomo hermostui hänelle ja potkaisi pöydän nurin. Asiakas jatkoi räyhäämistä ja minun haukkumista. Pomo karjui hänelle ja käski lähteä pois eikä mitään asiaa ole koskaak takaisin. Soitin sairaalasta ja kerroin että, irtisanon itseni. Kokemus tuosta vuorosta jätti ikävät arvet.

Pitäisikö meidän kokkien ja asiakaspalvelijoiden palvella vaikka voimme huonosti? Miksi asiakas valittaa eikä tahdo edes ymmärtää että, me olemme oikeasti ihmisiä emmekä robotteja. En ole tehnyt tuon vuoron jälkeen ainuttakaan vuoroa asiakapalvelu alalla. Kyseinen asiakas jätti minuun ikuiset arvet. En tule antamaan sitä koskaan hänelle anteeksi. Tosin eipä hän ole koskaan edes pyytänyt anteeksi. Kerran näin hänet ja vieläkin sama meno jatkui myös vapaa-ajalla. "Mitäs paska kokki" hän sanoi. En vastannut mitään ja lähdin pois. Ei hän ansaitse mitään puhetta.

Toivottavasti te muut ette joudu koskaan kokemaan mitään vastaavaa. ❤️ Tsemppiä teille jotka olette alalla!