Poistunut demittäjä12.1.2019 22:51
1/5
Miten selitätte tämän?

Jos on naisen oma valinta alistua, haluatte varmaan kertoa miksi monet maat pakottavat siihen? jos se on naisista lähtöisin, haluatte varmaan kertoa miksi miehet huorittelevat palstoillaan kaikkia tuntemattomiakin naisia, joilta he eivät todellakaan ole saaneet lupaa siihen. miksi naisia raiskataan? eikö ole kyse VAPAUDESTA alistua? Seksiin pakottaminen ei kuulosta kovin vapaalta ;) miten selitätte sen että miehet itse määrittelevät naisen aseman seksissä alisteiseksi, NIIN ETTÄ SE ULOTTUU SEN SEKSIN ULKOPUOLELLE!!!!!!!! :DD ei ketään kiinnosta oletteko pylly pystyssä suljettujen ovien sisällä, ihmisiä kiinnostaa se kulttuurinen alistaminen, tohelot.

miksi miehet usein huorittelevat naisia seksistä, ja huutavat tuntemattomille naisille miten he ovat käytettyjä? siinähän ei pitänyt olla mitään pahaa? no miksi sitten miehet ja naiset SYYLLISTÄVÄT NAISIA SIITÄ? :DDDDDDD

on ihan normaalia kuulla esim. keskustelupalstalla että joku julkkisnainen on "Käytetty" tai "halpa" eikä siksi kelpaa esim. suhteeseen. eikö se ollutkaan vapaa valinta, ja juuri se mitä nainen haluaa? no miksi naisia sitten syytetään siitä?