SuokkiHepo11.2.2019 17:30
1/12
Miten saan kavereita...

...Kun olen t o d e l l a ujo, ehkä hieman syrjäytynyt, jatkuvasti väsynyt, en osaa aloittaa keskusteluja, enkä edes jatkaa niitä.
Se on niin helppo ajatella, että alan vaan puhua enemmän, aloitan keskusteluja/esitän jatkokysymyksiä yms. Mutta kun nyt ajattelen, että todellisuudessa tekisin näin, niin en vaan nää itseäni siinä tilanteessa. Pitäis vaan olla niin hemmetin itsevarma, rohkea ja omata jonkinlaisia sosiaalisia taitoja...
Tällä hetkellä mulla on tasan yksi kaveri, josta kaikki tuntuvat pitävän, ja mä oon vaan perässä roikkuva ruma tyyppi, jolle kukaan ei koskaan sano mitään, ellei ole pakko. Yritän olla mukava kaikille, mutta kun on sen verran alamäkeen mennyt, niin elämäntavat, koulunkäynti ja jaksaminen, on vaan niin väsy ja yksinäinen olo jatkuvasti, oon menettänyt toivon kaikkeen, luulisin.
Ei vaan ole ketään tukipilaria, tai ketään kenelle voisi avoimesti puhua, vaan musiikki ja kirjoittaminen auttaa, edes vähän. Ainoa kaverikin vaan valittaa omista ongelmistaan, ja seuraavaksi siitä, kuinka huonoja neuvoja annan tai muuten vaan paskoja vastauksia, en tee näköjään mitään oikein... Ja jos edes pienesti yritän vihjata, etten oo mikään yli positiivinen ilopilleri, jolla on kaikki vallan mainiosti, niin hänhän ei usko. Kerran kerroin todella avoimesti mun olosta ja hän suoraan sanottuna vähätteli sitä ja sanoi lopulta näin: "en oo tottunut vauvojen ongelmiin" ja koska oikeasti oon melko herkkä ihminen, niin hajotti aika pahasti. Ja niin, kumpikin olemme 14-vuotiaita.
Joudun nykyään varomaan sanomisiani ja lopulta vaan hiljenemään, koska en vaan uskalla sanoa enää mitään hänelle ja silti hän vaan valittaa. Kuuntelen aina, ja kun itse avaudun, ainoa mitä saan on jotain todella satuttavaa.
Haluaisin vaan muuttua ja olla sellainen aidosti onnellinen, jolla olisi ympärillä ihmisiä jotka tukee, auttaa ja ymmärtää. Ja joiden kanssa voi olla omaitsensä.
Kiitos ja anteeksi mun avautuminen.