sisulisko20.8.2018 10:01
1/7
Miten pidämme yhteisön koossa alustan muututtua elinkelvottomaksi?

Muutamia ideoita:
- tumbrlissa on jo oivallinen suomalaisten masentuneiden meemeilijöiden yhteisö, luodaan vaan sinne joku tägi, jossa voidaan muistella vanhoja hyviä aikoja
- luodaan google docs ja kirjoitetaan eri väreillä
- lähetetään savumerkkejä
- dömi.fi on paitsi oivallista parodiaa demi.fi:stä, myös oikeasti toimivampi. siellä voi jopa lähettää yksityisviestejä.
- Jodelissa on kanava @demittäjät
- lähetetään kiertokirjeitä
- sovitaan jokin tietty harvoin lainattu kirja, joka kuitenkin löytyy jokaisesta kirjastosta, ja jätetään lappuja sen väliin
- whatsapp-ryhmä. koska kaikki eivät kuitenkaan mahtuisi yhteen ryhmään, perustaisimme tietenkin yhden jokaiselle vanhan demin keskustelualueelle, jotta vain ropettamisen takia demissä käyvien puhelin ei tukkiudu politiikasta tai kalsarikännikeskusteluista. Näissä ryhmissä voitaisiin sitten erikseen kehitellä alakategorioita (esim. salkkarit, EIS tai entiset demifeimit) jotka voisivat sitten perustaa oman ryhmänsä. Ei kukaan kuitenkaan käy tasapuolisesti kaikilla alueilla.
- pulloposti
- kik-ryhmä tai useampi (samaan tapaan kuin whatsapp-ideassa). kik on sysipaska, mutta siellä voi mm. lähettää yksityisviestejä ja blokata sen paskiaisen joka kehtaa niin tehdä.

ajatuksia?