taivaantuulia13.1.2021 17:56
1/43
mitä mieltä imettämisestä julkisilla paikoilla?

katoin vilma josefiinan (vilmajosefiinaig) instagram-postauksen, jossa hän puhu avoimesti imetyksestään ja siitä, kuinka joutu kerran imettämään ruuhkasessa prismassa ihmisten kattoessa paheksuvasti.
siitä tulikin mieleeni kysyä täällä teidän mielipiteitä.

mie oon todellakin sitä mieltä, että imetys on yksi maailman luonnollisimmista tapahtumista. rinnathan on naisilla nimenomaan imettämistä varten, ja se on niiden tärkein tehtävä. joten miksi nainen ei sais ruokkia vauvaansa julkisesti? minkä takia siitä pitää provosoitua ja olla kauhuissaan?
haloo, jos et pysty yhtä tissiä näkemään vauvan ruokkimisen takia, niin oisko pikkuhiljaa aika kattoa peiliin :D.. tahallinen paljastelu menee täysin eri kategoriaan, kun se että nainen nostaa tissinsä esille vauvaa varten. ja miulle on ihan sama tekeekö sen piilossa jonkun imetystopin ja peittävän huivin tms. kans, vai silleen että näkyy enemmänkin. miksi sitä pitäs rueta piilottelemaan ja häpeilemään, kun on kuitenkin kyse jostain todella tavallisesta? ite en kyllä haluis rintojani koko kansan nähtäville, joten jos imettäsin julkisella paikalla niin tekisin sen edes hieman peittävästi, mutta miulle on täysin ok ellei joku muu halua peitellä tuota tapahtumaa. mielestäni on myös törkeää sanoa naiselle että "mene vessaan imettämään", koska likanen ja haiseva vessa ei ole ruokapaikka. jos muut ei syö vessassa, niin minkä takia vauvan sitten pitäis?