kultakurkku4.2.2019 11:43
1/10
Missä Salkkareiden vanha Iida, eli Rosa Rusanen?

Oonko ainoa joka on miettinyt tätä hyvin hartaasti? Nämä kolme ihanaa näyttelijää ovat vain yhtäkkiä kadonneet jonnekin. He kaikki kolme kuuluivat suosikkeihini ja olisi huippua kuulla näiden näyttelijöiden kuulumiset.

Rosa Rusanen täyttää tänä vuonna jo 27 ja näytteli Iida Mustosta vuosina 2011-2016. En löydä hänestä lähes mitään uutta tietoa googlettamalla. Viimeisin artikkeli julkaistiin jo kolmen vuoden takaa.
17.3.2016 "Salkkarit-Rosa jää sarjasta tauolle jalkavaivojensa vuoksi":

Rusanen joutuu siirtymään hetkeksi syrjään Salkkareista, mutta palaa rooliinsa mahdollisimman pian.

– Työkavereita on jo kova ikävä, enkä malta odottaa, että pääsen palaamaan kuvauksiin. Joskus elämässä vaan tulee mutkia matkaan, joille ei voi mitään. Oma terveys on niin tärkeä, että se pitää laittaa etusijalle. Teen parhaani, että pääsen palaamaan mahdollisimman pian töihin.

Rusanen on saanut työkavereiltaan myötätuntoa, ja pyrkii nyt keskittymään itseensä ja parantumiseen.

– Olen todella onnekas, että minulla on niin ihanat työkaverit, joilta olen saanut paljon tukea ja tsemppiä. Nyt on aika hieman parannella itseäni. Odotan innolla tulevaa, Rusanen sanoo.

Rosalla ei ole omaa instagramia, joka on ihan ymmärrettävää. Ei kaikkien ihmisten tarvitse somettaa tai ylipäätään olla julkisuudessa. Toisaalta feikkiprofiileja löytyy tolkuttomasti. Rosalta löytyy OMA Facebook-profiili, johon hän viimeksi päivitti profiilikuvansa lokakuussa 2016. Saatan kuulostaa hullulta stalkkerilta, mut mua oikeesti mietityttää et mitä Rosalle kuuluu nykyään. Ois aivan ihanaa saada yhteys häneen, oisin niin onnellinen! Tekisi mieli laittaa hänelle viestiä, mut tuskin hän ventovieraalle vastaisi, tai mistä mä tiedän. En tiedä onko Rosasta kiva kun hänestä puhutaan täällä. Voi olla ettei hän enää halua olla julkisuudessa. Tiedän, kuulostan epätoivoiselta, mut Iida-hahmo on antanut mulle voimaa, sillä mäkin oon parantunut anoreksiasta.

Onko täällä ketään joka osaisi kertoa mihin tämä kaunis näyttelijä katosi? Asuuko hän enää Helsingissä ja minkä työn parissa hän työskentelee? Muistanntä haukuttiin netissä hänen lihomisestaan. Entä jos se oli hänelle ihan liikaa? Hän kärsii tietääkseni kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Ehkä se on vaikuttanut tähän jotenkin? Oon myös kuulut että hänet olisi potkittu ulos sarjasta. Aivan älytöntä.. Rosa kyllä sanoi palaavansa sarjaan niin nopeasti kuin mahdollista. Mielenterveys pettänyt? Nyt on tapahtunut selkeästi jotain.