mansikkamarjab22.5.2020 14:09
1/40
miltä tuntuu olla ”lauta”

huoh... raskasta edes kirjottaa tästä. On raskasta kuinka ”normaaliin” vartalo ihanteeseen kuuluu naiselliset muodot jne, ja kun ei itse omista sellaisia. oon kuullu jonkun verran kuittailua tästä, ja joskus on jopa sanottu vitsillä että ”ehkä sä ootkin poika” tms. ja vaikka sillon oon mukana nauranukkin, ei se tarkota etteikö tollaset kommentit menis ihon alle. on raskasta kuinka kaikki toitottaa että ”oot hyvä just sellasena kun oot” ja muuta vastaavaa, muttei kukaan kerro MITEN mun pitäis kokee itteni hyväks tälläsenä jos joka ikinen toinen näyttää paremmalta ja kaikki ihailee päin vastasia vartaloita kun mulla, sekä omistaa näitä kauneus ihanteellisempia vartaloita. oon kuullu useesti poikien kommentoivan toisten tyttöjen perseistä ”vittu mikä perse” jne, eikä siinä sinänsä mitään, mutta samalla se todistaa että monet ihmiset arvioi varmasti munkin vartaloa samalla tavalla, ja tajuaa etten omista tissejä tai persettä. yritä siinä sitten kokee ittes riittäväks kun sun vartalotyypille on ihan haukkumasanakin, lauta. tekisin mitä tahansa että vartaloni näyttäisi toisenlaiselta, ja tää on oikeestaan tosi surullista. olen aina ollut kova urheilemaan, ja voi olla että se on vaikuttanutkin mun tän hetkiseen vartaloon. tiiän että ihmisiä on erilaisia, ja ihmiset tykkää myös erilaisista vartaloista, toiset jopa enemmän ”laudoista” niin kun ne sanoo. mut suoraa sanoen ei toi helpota yhtään. tiedän et on monia ihmisiä, jotka haluais myös olla ns. hoikempia ja kokee epävarmuudekseen nimenomaan isot tissit tai perseen. ihmisiä on monenlaisia.

Mutta,henkilökohtasesti mun on tosi vaikee olla itsevarma, ja vertailematta, kun joka ikinen päivä haluaisin näyttää joltain toiselta, ja haluaisin jonkun toisen vartalon. enkä koe itteeni riittäväks ”lautana”. vittu vihaan tota sanaa

ja tähän loppuun vielä, että olen 15vuotta, ja toki kehoni saattaa ja todennäköisesti muuttuu vielä, mutta erittäin todennäköistä on etten ikinä tule naisellisia muotoja omistamaan.