UNFRIENDLY20.11.2019 3:16
1/22
Miksi kaikki aina niin kovasti etsii jotain tyttö- tai poikakaveria....

En ole ikinä ymmärtänyt. Eikö elämä ole helpompaa ja rauhallisempaa ilman jotain laiskaa vastusta sohvan kulmalla? En varsinkaan käsitä niitä jotka vielä itkevät kun ei ole sitä omaa elättiä siinä. Kaikkienhan se nyt pitäisi tajuta että ns "rakkaus" on huuhaa käsite ja kiltimpi synonyymi sanalle "piina". Tai itse ainakin ajattelen siitä niin koska rahaa ja aikaahan siinä menisi turhaan hukkaan. Minulla niin aika kuin rahakin on ollut aina se olennaisin.
Sitten aina itketään kun se ah-niin-kestävä-rakkaus haihtuu kuin silmänräpäyksessä savuna ilmaan. No minäpä kysyn "Mitä muutakaan odotit". Rakkaus on isoin vale mihin ihmiset tuudittautuvat. Sitä ei ole olemassakaan. On vaan ihmisiä jotka hetken leikkivät olevansa pari kunnes sitten toinen osapuoli päättää ryhtyä taas elämään villiä sinkkuelämää tai löytää uuden teeskentelykaverin. Kun ihminen kyllästyy toiseen niin se on moido. Niin siinä ihan aina käy. En ole nähnyt ainuttakaan parisuhdetta joka ei olisi päättynyt eroon ja mielipahaan. Se että ihmiset maalailevat niitä kirkuvan pinkkejä glitter haavekuvia kaiken kestävästä rakkaudesta ja yhteisestä tulevaisuudesta on suorastaan naurettavaa.
Ja ei, en ole mistään katkera kellekään. Olen valinnut olla yksin ja niin olen onnellinen. Olen seurannut sivusta muiden aina joka kerta päin helvettiä meneviä suhteita. Ja minulla on muuten laaja tuttava piiri. Kukaan ei ole vielä onnistunut yllättämään minua niin että väittämässäni olisi porsaanreikä. Kukaan ei ole onnistunut todistamaan rakkauden olevan totta. Joten voin aivan vilpittömästi ja kirkkain silmin sanoa että rakkaus on vale. Jos on pienikin mahdollisuus välttää rakkaus niin kyllä kannattaa sitten välttää. Kannattaa juosta tuota propagandaa karkuun ja lujaa.

Olen itse niin tyytyväinen yksin eläessäni että koska moni ei edes mieti yksinolemisen mahdollisuutta omalla kohdallaan niin minä yritän avata ihmisten silmät totuudelle. Todennäköisesti moni muukin olisi valtavan tyytyväinen yksinään mutta ei vain ole tajunnut sitä.