sandras30.5.2019 18:29
1/2
Mikään ala ei kiinnosta

Mä oon siis 17 vuotias, täytän tänä vuon 18 ja oon nyt siis kaks vuotta maannu vaa kotona peruskoulun jälkeen. Oon kokeillut lähihoitaja, kokki ja leipuri linjoja amiksessa, mut ei ollu yhtään mun juttuja. Kävin Valmassa myös josta ei ollu mulle apua ja Ohjaamossa monta kertaa eikä sekää oikee auttanu koska mun ongelmana on se, ettei mua oikeesti kiinnosta yhtään mikään ala tai ammatti.

Tulevaisuudessa haluisin työn mistä saa silleen semi hyvää palkkaa.

Haluisin kouluun ja esimerkiks sit käydä jossain töissä vaik muutaman kerran viikos koulun ohella. Mulla on oppimisvaikeuksia ja on ollu tosi vaikeeta masennusta, ahistusta yms jotka vaikuttanu myös koulunkäyntiin. Lukio ei mulle sopis ollenkaa, en pärjäis siellä yhtään.

En tiiä mikä amis aloista vois olla hyvä? Vapaa ajalla en tee yksinkertasesti mitään, ei oo oikee mitää mielenkiinnonkohteit ees, joten oon tosi hukassa nyt.

Oon myös tosi ujo ja saan jotai ahistus kohtauksii sosiaalisis tilanteis ja mun on todella erittäin vaikee tutustuu uusii ihmisii joten mul ei oo yhtäkää kaverii atm, vaikka tosi paljon haluisinkin. oon vaikee