HelpMePlz16.11.2019 22:34
1/5
Mikä On Mun Ihotyyppi Ja Mitä Mun Pitäs Tehä?

Otsa: Tosi kuiva iho, täynnä näppyjä jotka ei lähe ikinä pois, joistai tulee valkosta märkää talia ja joistai keltasia tali”palloja”.

Nenä: Kiiltää aina ja on rasvasen tuntune, täynnä ruskeita ”mustapäitä” ( jossai sanotaa et ne on normaaleita eikä ne oo mustapäitä ni en sit tiiä mitä ne on). Niist ruskeist tulee vähä keltasta/ruskeeta talia ja sit on myös sellasii mist tule piiiiitkiä valkosii tali”nauhoja”

Posket: Ei kuivat, joskus rasvasen tuntuset. Paljo ihonvärisii näppyjä mist poksahtaa ulos valkosta märkää talia ja myös samallaisii näppyjä ku otsas et tulee keltasii tali”palloja”

Leuka: Normi iho, täynnä valkosii ja ihon värisii näppyjä jotka näkyy ku venyttää ihoa + mustapäitä

Pari kuukautta sitte tuli molemmille puolille suupielii punasia pisteitä, joista muuttu finnejä/näppyjä. Välil ne on tosi punasia ja yhes vaihees ne levis isommalle alueelle huulien ympärille. Ne kutisee välillä ja niis on välil tosi kuiva iho. Ne ei lähe pois enkä tiiä mitä niille pitäs tehä :/

Kaulassa on vähä ihonvärisii näppyjä, ne on vaikee puristaa ja niitten sisält aika isoja, kovia keltasia talipalloja.

Rinnassa ja selässä sama juttu... ihonvärisii näppyjä mist tulee keltasii talipalloja

En tiiä yhtää mitä tuotteita pitäs käyttää ku iho on jossai kohas iha erilaine ku toises paikkaa. Haluun nää pois mut ne ei vaa lähe.

Oon 14-vuotias ja näit näppyjä alko tulee jo 10-11-vuotiaana.

Mitä pitää tehä ku mikää ei auta, en haluu käyttää kaikkii rahoja eri tuotteitten testailuu enkä haluu puhuu äitin kaa täst ku ei sitä kiinnosta ja se sanoo vaa et kuuluu toho ikää..

Ois kiva kuulla neuvoja/vinkkejä mitkä teillä on auttanu, tai jota mun kannattais kokeilla.

Täst tekstist tuli tosi pitkä mut toivon et ees joku osais auttaa :(