Adolf_Hipster13.2.2019 12:35
1/21
Mihin tietokoneeseen päivittäisin (Apple)?

Itseltä löytyy vuoden 2015 13" MacBook Pro. Pyörittää vielä aika sujuvasti kaikkea, Sims 4:kin pyörii ihan ookoosti. Oon ollut tähän todella tyytyväinen ja erityisesti siihen kuinka hyvin tää on säilynyt eikä lagaa vieläkään.

Haluaisin kuitenkin päivittää johonkin vähän uudempaan. Mieluiten pysyttelen Applessa, koska käyttis, vakio-ohjelmat ja muiden laitteiden yhteensopivuus koneen kanssa on tärkeää. Myös Applen esteettisyys on tärkeä juttu itselle.

Päivittäisinkö pöytäkoneeseen vai uudempaan läppäriin? Teillä joilla on iMac, onko se jotenkin epäkätevämpi kuin kannettava vai onko kivempi käyttää? Jäitkö kaipaamaan kannettavaa, jos oot päivittänyt Applen pöytäkoneeseen? Itsellä tulee sitä konetta muutenkin suurimmaksi osaksi käytettyä vaan kotona, eikä sängyllä koneen kanssa makoilu ole mikään pakollinen juttu.

Toiveissa olisi ainakin isompi näyttö, 4K:sta iso plussa ja siitä, jos jaksaisi pyörittää joitain pelejäkin. Mitään huippuspeksejä ei tarvitse olla, koska en kuitenkaan hae pelikonetta, mutta onhan se aina plussaa jos pyörittäisi paremmin kuin tämä 13" kannettava mikä itseltä nyt löytyy.