Poistunut demittäjä9.7.2019 11:23
1/11
Metsäretki

Tää on mun ensimmäinen tarina, jonka kirjoitan tänne. Tein keskustelun, jossa kysyin halukkaita olemaan mukana tässä tarinassa. En tiedä laadusta, mutta yritän parhaani. Saatte antaa rakentavaa kritiikkiä.
_____________________________________
Luku 1

Olin osallistunut noin kuukausi sitten kilpailuun. Luulin että en edes voisi voittaa. Mutta minulle tuli silti kirje, jossa kerrottiin voitostani. Kirje meni näin: Onneksi olkoon Fundeeraaja! Olet voittanut kilpailun toisen palkinnon. Sinä ja yhdeksän muuta saatte omaksi pienen teltan, makuupussin ja muita retkeilytarvikkeita. Viikon päästä 16.7.19 noin klo 10.25 (minibussi hakee teidät) lähdette muiden voittajien kanssa viikoksi metsään ja kuvaatte retken. Sen jälkeen saatte jokainen vielä 500€. Telttailutarvikkeenne odottavat bussissa.

Mielessäni pyöri kysymyksiä. Ketkä muut olivat saaneet tälläiset kirjeet? Mitä pakkaisin mukaan? Lähtisinkö edes? Saisinko ottaa mukaan kymmenen sipsipussia?

*
Minulla on kiire. Minun piti herätä 9.00, mutta tyhmä herätyskelloni ei herättänyt minua. Miksi minulle aina tapahtui jotain tälläistä? MIKSI?! Kello oli 10.11, kun heräsin. Minun piti vielä pukeutua,pakata eväät ja aamupalani. Puin vaatteet pikavauhtia ja juoksin reppuni kanssa keittiöön. Keitin kahvia, täytin leipiä ja vesipulloa samaan aikaan, kun tähyilin ulos ikkunasta minibussia. Kaadoin kuuman kahvin kahteen eri termospulloon, laitoin täytetyt voileivät rasiaan ja pakkasin ne reppuuni. Huomasin minibussin ajavan pihaani. Nyt oli kiire. Otin nopeasti repun selkääni ja käsiini omenan ja vesipullon. Juoksin bussiin nopeasti.
"Hei kuka sä oot?" joku kysyi, ja minä vastasin: "Ai, mä oon Aaalto. Entä sä?" "Mä oon Pöj ja tää mun vieressä on pro", hän vastasi. Muita en nähnyt vielä bussissa.
Ajoimme noin tunnin, jonka jälkeen kaikki olivat bussissa. Viimeinen voittaja astui bussiin. "Moi, mä oon Pöj. Kuka sä oot?" Pöj kysyi, ja sai vastauksen: "Mä oon junkyard. Entä ketä nää muut on?" Pöj vastasi osoitellen muita:"Toi on Aaalto, toi on pro, toi Miamisk, noi _tähtimö_ ja Unelmankukka, toi Fundeeraaja, toi Ashfurr ja toi on Taivaansini." junkyard istui bussin takaosaan.
Tunnin kuluttua kuski kuulutti:"Noniin. Lähestymme kohdetta. Kukaan muu ei ole metsässä, joten se on varattu kokonaan teille. Kun pysähdymme, tulkaa hakemaan minulta tavaranne."
Noin viiden minuutin kuluttua pysähdyimme. Saimme jokainen painavan repun, jonka sisällä oli telttailutavaramme. Kuskimme lähti johtamaan meitä pimeään metsään.