qbcdefghihklm30.8.2020 20:24
1/2
Meikkaamisen alottaminen

Eli haluaisin aloittaa meikkaamisen kouluun ja myös vapaa-ajalla niinku harrastuksena et vois tehä jotain silmämeikejä esim ja laittaa kuvan instagramiin.

Aion ainaki ostaa morphe x maddie ziegler imagination luomiväripaletin koska se vaikutti aika hyvältä ja ne värit on tosi kivat. Sillä sais tehtyä luonnollisia ja myös värikkäämpiä luomivärejä. Ostaisin myös varmaan beautyblenderin ja too faced diamond highlighterin värin diamond fire.

Mulla on kuiva iho ja se on myös tosi vaalea olisiko jotain meikkivoide concealer tai primeria mitkä käy hyvin kuivalle iholle mutta ei kuitenkaan olis kauheen kiiltäviä ja joita on vaaleina väreinä ilman että taittuvat liikaa oransiin mikä on vikana monissa meikkivoiteissa.

Tarttisin myös jonkun vaaleenharmaanruskeen kulmakynän jolla sais tehtyä tarkkaa jälkeä ja joku hyvä eyeliner joka olisi hyvä aloittelijoille.

Myös olis kiva jos osaisitte suositella jotain poskipunaa contouria ja setting sprayta.

Ja löytyykö jotain huulipunaa joka olis samantapainen ku se bobbi brownin kiiltävä huulipuna mut halvempi. Bobbi brownilla niinku kaikki niitten meikkien värit on tosi kivoja kivempia ku oon muun merkkisiä nähny. Tai onko jotain muuta hyvää huulipunaa tai huulikiiltoa?

Ja vielä joku kulmageeli jossa on väriä mut myös pitää kulmat hyvin paikallaan.

Ja mieluiten haluisin et olis alle 30€ mut ei oo ihan pakko olla mut oon vasta yläkoulussa niin mulla ei oo paljoa rahaa.

Kiitos jos osaat suositella jotain.