Kirjoittelija29.8.2018 17:47
1/5
Lukisitko tälläistä tarinaa?

Moikka, kuten varmaan otsikosta jo saatoitte päätellä. Olen kirjoittamassa tarinaa, ihan vain kynällä ja paperille ja ehkä tänne Demin (: Haluaisin kysyä, että lukisitte tälläistä tarinaa? Etten kirjoittaisi aivan tylsää. Laitan juonen, eli vähän niinkuin kirjan takakannen, vaikka en nyt aivan heti ole kirjaa tekemässään :D Keksin juonen itse, koskaan halunnut kopioida tai ottaa mallia, sen takia tämä mietyttääkin. Olen siis 12-vuotias tyttö, jos jotakin kiinnostaa. Hion vielä hieman tarinan juonta (: Itse tarinan juoni olisi tässä:

Salaperäinen uusi joukkuelainen.

Iidan äiti on vanha rikollinen, joka ei enään ole paha, mutta poliisit etsivät häntä yhä, 2 vuotta sitten tapahtuneesta rikoksesta. Iida ja hänen äitinsä muuttivat uudelle paikkakunnalle, ja yrittävät sopeutua joukkoon. Iida aloittaa jalkapallon, vain että sopeutusi joukkoon. Eeva ja Aliisa alkavat miettiä hänen hieman omituista käytöstään ja kun Iida ei puhu vanhemmistaan juuri mitään, vaikka ovat he niistäkin kyselleet. Onkohan Iidan äiti oikeasti hyvä, koska alkaa tulla epäilyttävästi?


Okei, tässä se nyt olisi, ei mikään paras, mutta aika ekoka tarinoitasi. Toivoisin rehellisiä vastauksia, ja parannusideoita, mitta mielellään positiivisiakin (: