Banaanitorttu1.5.2017 6:34
1/7
Tietääkö kukaan tämän leffan nimeä?

Kaikki varmaa tietää sen inhottavan tuntee kun muistaa jonkun leffan/ sarjan osittain vaikka lapsuudesta. Sit sitä alkaa miettii eikä millään keksi sen leffan nimee😩😩 itteeni ärsyttää ihan sikan ku näin käy...

Mut siis lapsuuden leffaa täs mietiskelen. Näin tästä leffasta ns. unta mut en si muista kuitenkaan mikä se oli.

Leffan päähyypiöt on jotain myyriä??? Tai ainakin jotain myyrien tapaisia. Ne oli väriltään sinertäviä ja lilahtavia :D päähenkilö oli aika tunari poika(myyrä) jolla sit tietysti oli joku love.. nimi oli varmaa joku linda en kyl muista ollenkaa. Ne eleli si siin leffas iha normisti mut sit ne kaapattiin (päähenkilön love + muita myyriä) ja si tää päätyyppi lähti pelastaa niitä.

Siin leffas oli jotain puhuvii puita:D niil oli kai myös kasvot. Muistaakseni sinne missä niitä puita oli tuli joku valotolppa ja se yritti saada yhen hölmön puun tekemään sellatteen sopimuksen et seki muutettais lampputolpaks XDDD

Mut siis juu asiaan... tää myyrä si lähti pelastaa niitä kavereitaan, jotka oli si viety turkistarhaan. Ja joku kissa auttoi tätä myyrää...:D joku ilkee nainen halus siis turkistaa nää myyrät ja se vaati niitä paljon.

Ok kukaan ei varmaa tiiä tota mut yritin ny kuiteski :(( kiitti jos joku osais auttaa! +sori kirjotusvirheet, demitän puhelimel!