HarryStyles11.1.2015 13:15
1/61
NETFLIX: Arvioikaa ja suositelkaa elokuvia ja sarjoja - perusteiden kera! :)

Tuli mieleen tehdä tällainen keskustelu (joojoo äiti, tiedän että näitä on ennestään jo riittämiin), koska niin monilla on Netflix, mutta harva tietää, mitkä leffat ja sarjat ovat oikeasti katsomisen arvoisia. Listaankin aloittaakseni näkemiäni (ja vielä nähtävissä olevia!!!) leffoja/sarjoja ja arvostelen ne, jotta uusien katsojien on helpompi löytää mieleistä katsottavaa.
_

ORANGE IS THE NEW BLACK, 4.5/5 (sarja) draama, komedia
Piper Chapman joutuu naisvankilaan nuoruudenrötöksen takia. Mukava newyorkilaiselämä vaihtuu vankilaelämän konflikteihin ja uusiin ystäviin kaikenkirjavassa naisporukassa.

Arvio: oikein koukuttava sarja, on huumoria ja jännitystä, kiihkeitä kohtauksia sekä samaistuttavia henkilöhahmoja. Vähän kuin uudistettu (ja täten maukkaampi) versio Bad Girs -brittisarjasta.
_

KAUHEA KANKKUNEN 3, 3/5 (elokuva) komedia
Phil ja pojat lähtevät taas reissuun, eikä heidän suunnitelmistaan tietenkään oikein mitään tule.

Arvio: edelliset leffat nähneenä yllättävänkin hyvä jatko-osa, vaikka olisi voinut kuvitella laadun laskeneen. Käänteet eivät tietenkään säväytä yhtä eeppisinä kuin ensimmäisessä elokuvassa, mutta tuttu viihde on edelleen paikallaan.
_

EUROTRIP, 3/5 (elokuva) teinikomedia
Tyttöystävänsä hylkäämä Scotty Thomas lähtee parhaan kaverinsa kanssa reissulle Eurooppaan. Matkalla he ajautuvat toinen toistaan hupaisampiin tilanteisiin.

Arvio: tämän katsomisesta on jo aikaa, mutta muistan elokuvan olleen positiivinen kokemus. Aika tyypillinen jenkkiteinikomedia, mutta hyvä sellainen. Teki mieli lähteä itsekin reissuun leffan katsomisen jälkeen.
_

KIROTTU, 3/5 (elokuva) kauhu, jännitys
Tositapahtumiin perustuva, hyytävä tarina perheestä, joka löytää henkiolentoja maatilaltaan.

Arvio: ihan katsottava ja suht viihdyttävä kauhuleffa, mutta ei kuitenkaan mitään kauhuleffojen parhaimmistoa, sillä ei tätä katsoessa edes pelottanut. Tyypillinen kauhuleffa, joka voisi kuvitella näkevänsä Nelosen myöhäisillassa.
_

MILLERIT, 4.5/5 (elokuva) komedia
Kannabiskauppias on velkaa välittäjälleen, ja suostuu korvaukseksi salakuljettamaan lastin Meksikosta. Peitetarinaksi värvätään "ydinperhe".

Arvio: parempi kuin osaat odottaa. Yllättän hyvä komedia (verrattuna nykypäivän komedioihin yleensä). Ihanat päähenkilöt ja paljon hauskoja kohtauksia, mutta silti sopivasti herkkyyttä. Leffan päätyttyä haikean onnellinen olo, koska haluaisi katsoa tätä lisää.
_

DROP DEAD DIVA, 3.5/5 (sarja) draamakomedia
Pinnallinen luuviulu Deb Dobkins käy läpi tärkeitä oppitunteja myötätunnosta ja älykkyydestä synnyttyään uudelleen fiksuksi ja reheväksi lakinaiseksi.

Arvio: sarjan perusidea kasvaa mukavasti tuotantokausien myötä. Joka jaksossa useampi lakikeissi selvitettävänä. Viihdyttää, hymyilyttää, mutta saattaa myös pitkästyttää, sillä "työasioiden" takana piilevät ihmissuhteet muuttavat muotoaan melko hitaasti. Hyvää hömppää.
_

IN THE LAND OF WOMEN, 2.5-3/5 (elokuva) romanttinen draama
Sydämensä särkenyt Carter Webbs lähtee kotiseudulleen selvittelemään tunteitaan. Siellä hän tapaa Sarahin ja hänen kaksi tytärtään ja oppii naisista uusia puolia.

Arvio: melko pliisu elokuva alusta loppuun, mutta voin silti kuvitella joidenkin pitävän tästä. Tämä on vähän kuin parin viikon katsaus jonkun elämään - toisin sanoen mitään suurta ei ehdi tapahdua, mutta juuri ja juuri sen verran, että siitä on väännetty elokuva. Vetonauloina näyttelijät Kristen Stewart, Adam Brody ja Meg Ryan.
_

Jatkan myöhemmin.