jokutyttelivaa8.5.2018 18:34
1/3
mikä leffa???

Eli siis näin tän kyseisen leffan joskus nuorempana telkkarista. (en muista sitä kunnolla, koska siitä on ainaki neljä vuotta, jos oikein muistan)
Kysees on siis animaatioleffa, ja se oli kai joku kauhuleffa. se oli englannin kielinen, mis suomen kielinen tekstitys. siinä oli siis joku naapurusto, jossa asu jotain lapsia/ nuoria. näitä lapsii iinnosti kovasti tien toisella puolella oleva vanha talo jossa asui joku vanha mies(muistaakseni joku vaammautunu tai jotain). tää talo oli siis joku kunnon kummistustalo ja se talo muistaakseni jotenki eli tai jotai.
nää lapset sit päätti mennä tutkimaan tätä taloo ja jotai.
muistan et jotenki jossai vaihees tää vanha mies ois ajanu nää lapset sieltä sen pihalta pois ja muistaakseni tää mies jotenki huus tai uhkaili tai jotian et ne lapset ei sais missään nimes tulla sinne.
muistan myös aika randomin jutun tästä leffasta. jos muistan ooikein nii jotenki kävi ilmi että tää kummistustalo ois tän miehen vaimo??? ja sit kans en muista kunnolla et olikse et nää lapset jäi jotenki tän talon vatsaan?? tai jonnekki loukkuun vai et ne meinas jäädä.

jos tunnistatte tän nii kertokaa ihmeessä tän leffan nimi tai linkatkaa pätkä siit leffasta tai jotai.
en oo sit ihan 100% varma et onko tää oikeesti joku leffa, vai onko tää vaa mun mielikuvituksen tuotosta.
ja sori viel ku hirvee romaani ja epäselvä teksti.

kiitos jo valmiiks. oon pohtinu tätä jo kauan<3<3