sipsisaurus6.8.2017 23:33
1/8
Katsoin liian pelottavan kauhuleffan ja nyt pelottaa

Katoin vähä aikaa sitte sen "Kirottu 2"-leffan ja vaikka siinä olikin onnellinen loppu niin se jäi kummitelemaan mua. Illalla kun meen sänkyyn niin ei uni meinaa tulla. Pelkään myös että näen painajaisia siitä leffasta vaikkei niin ole vielä onneksi tapahtunut. Vaikka koira nukkuu vieressä niin silti en saa unta ja pelottaa. Säikähdän näin iltaisin just pimeän tullen jokasta rasahdusta ja varjoa. En uskalla mennä yöllä vessaan ja peuton pidän vidusti korvissa asti vaikka ois kuinka kuuma. En kestä tätä.
Joidenkin mielestä se kyseinen leffa ei välttämättä ole yhtään pelottava mutta musta oli ja en kaipaa mitään naljailua siitä. Oon tosi säikky.
En myöskään missään tapauksessa haluu mitään kuvailuja jostain pelottavista elokucista, kauhutarinoista tms. jos joku nyt semmosta sais päähänsä tähän ketjuun kirjoittaa. Koska kuten sanoin, olen todella säikky.
Jos saisin nyt jälkikäteen päättää, niin en todellakaan ois kattonu sitä leffaa.
Kaipaisin vinkkejä siis miten päästä eroon jostain kauhuelokuva-pelosta. Tiiän ettei semmoset yliluonnolliset jutut oo totta, tai ainakaan en usko niihin mutta silti jostain kummansyystä tulee semmone karmiva olo.
Help! Haluan nukkua! :((