SpellTheTeeSiS3.12.2019 13:20
1/1
Koruvaras

Aattelin jakaa tänne vähän lisää mun kirjotuksia ja tänään tyylilajina toimii fiktio. Kommentoikee mitä mieltä olitte ja jos on jotain vinkkejä. Mut nyt, nauttikaa :D

Koruvaras


-Selvä okei olen valmis! Huusin Fienalle joka oli sängylläni makaamassa.
-Viimein! Hän vastasi äreänä,- Luulin ettet olisi ikinä valmis. Ymmärsin kyllä mitä hän tarkoitti, olin viimeiset puoli tuntia valinnut sopivaa asua kahdeksannen luokan joulujuhlaan joka oli tänä iltana. Jokainen asu oli joko liian iso, pieni tai muuten vääränlainen. Lopulta olin kuitenkin päätynyt tummansiniseen juhlamekkoon ja mustaan läpikuultavaan silkkitakkiin. Työnsin jalkaani mustat sametti korkokengät ja otin niihin sopivan sametti laukun naulasta mutta juuri kun olin avaamassa ovea Fiena huusi takaani:
-Klara, etkö aio ottaa tätä? Hän kysyi ja osoitti kultaista kaulakorua jota koristivat aidot helmet.
-Ai niin joo! Vastasin ja juoksin huoneen poikki meikkipöydälleni hakemaan kaulakorua seinällä olevasta naulasta.
-Unohtaisit oman pääsikin jollen olisi muistuttamassa, hän totesi vielä ivallisesti ennen kuin laskeuduimme portaita alas aulaan. Katsoin vielä viimeistä kertaa meitä aulan puureunuksisesta peilistä. Fienalla oli päällään upea punainen samettimekko ja hänen mustat hiuksensa oli sidottu nutturalle pään päälle. Puimme takit päälle ja avasimme oven. Ulkona satoi lunta kuin saavista kaatamalla mutta juhlaan oli silti pakko mennä. Niinpä pakkauduimme kaikki kolme autoon, Fiena, minä ja Äitini Carola ja ajoimme kohti koulua. Alkoi olla jo pimeää vaikka kello oli vähä vajaa 6 ja lunta pyrytti taivaalta. Kun saavuimme koululle, juoksimme lumista pihaa pitkin kohti ovia ja ainut ääni jota saattoi kuulla oli vaimea korkojen kopse ja lumen narina kenkien alla Avasimme ovet ja juoksimme kohti juhlasalia. Juuri kun astuimme saliin, esirippu aukesi.
-Hah, mehän ehdimme hyvin, kuiskasin voitonriemuisesti.
-Vain koska et omista lisää mekkoja, Fiena kuiskasi takaisin.
Lauloimme joululauluja muiden mukana kunnes rehtori aloitti taas puheensa. Puheen lopuksi hän kertoi että poiketen muista vuosista, tänä vuonna kevätlukukauden oppilaskunnan johtaja julkistetaan nyt. Olin innoissani vaikka tiesin etten voi päästä hakemuksestani huolimatta koska johtajaksi oli hakenut moni todella taitava 9. lk. tyttö, eikä minulla ollut heihin nähden mitään mahdollisuuksia.
-Ja nyt arvon oppilaat ja opettajat julkistan oppilaskunnan johtajan! Hän sanoi ja avasi kädessä olevan kirjekuoren samalla vetäen sieltä ulos valkoisen lapun.
-Johtaja on, Klara 8B! Hän huusi.
En voinut uskoa korviani. Kaikki kääntyivät katsomaan minua ja Fiena kuiskasi korvaani:
-Nyt sun varmaan pitäis nousta lavalle.
-Aivan joo, kuiskasin takaisin tärisevällä äänellä. Nousin ja lähdin kävelemään kohti lavaa. Sydämeni pamppaili ja tunsin ihmisten katseet selässäni kun nousin portaat ylös, kävelin mikrofonille ja aloitin.
-Oon tosi kiitollinen tästä mahdollisuudesta enkä ymmärrä miks just mut valit… Yhtäkkiä valot sammuivat ja kuulin kovia askelia takaani. Tunsin kuinka juoksija tuli lähelle minua ja alkoi hapuilla rintakehääni. Pian kuulin raksauksen ja juoksuaskelia. Kun valot palasivat päälle, näin ihmisten hätääntyneet ilmeet heidän katsellessaan minua. Juoksin äkkiä paikalleni.
-Klara! Mitä tapahtui? Fiena kysyi huolestuneesti.
Selitin tapahtumat ja hän katsahti rintakehääni.
-Korusi! Se on poissa!
Laitoin käteni siihen missä koru oli ollut ja tajusin, että hän oli oikeassa.

Halusitteko kuulla tätä lisää vai jätänkö vaan tähän? :3