Forever_Alone9.9.2018 14:52
1/10
Kokemuksia Pitkäniemen nuorisopsykiatriselta osastolta? Mulla ei ainakaan mitään erityisen hyviä...

Eli siis, ite olin Nokialla Pitkäniemen nuorisopsykiatrisella ostastolla noin 1 kuukauden viime syksynä. Mun mielestä se vaan pahensi mun tilannetta (vaikea masennus ja ahdistuneisuus häiriö). Olin sielä vielä ahdistuneenpi kun kotona normaalissa arjessa, sain vielä enemmän paniikkikohtauksia joka johti sitten hyperventilointiin. En pystynyt enään edes syömään. Olin niin itsetuohoinen että hankin itelleni ruuvin ja viiltelin sillä.
Hoitajat oli suurin osa ihan ok. Muutamia semmosia sielä sitten oli jotka ei kyllä selvästikään tienny että niiden piti hoitaa meitä eikä laittaa vielä pahempaan kuntoon. Yks semmonen, joka välillä alkoi HUUTAMAAN JA RAIVOAMAAN SAIRAALLE JA MASENTUNEELLE IHMISELLE ILMAN KUNNON SYYTÄ!!!??? Niinku mitä vittua!!?? Sit oli yks semmonen jonka mielestä kukaan potilas ei saa nauraa!!?? Jos joku sano jonkun hauskan jutun ja sille naurettiin, ni sit se vaan oli silleen että nyt hiljaa, ny riittää! Srly?? Sit oli vielä yks mies joka tuli mun huoneeseen ja saarnas mulle n. 30min siitä kun en osallistunut yhteen ryhmätoimintaan. Sitä miestä sit alko hermostuttamaan kun mä ignoorasin sen ja vaan itkin ja katoin lattiaan, nii sit silläkin alko jo menemään sinne huutamisen ja raivoomisen puolelle.
Yhessä vaiheessa mua ei sitten päästetty yli viikkoon käymään pihalla...!? No siitä kyllä sitten tuli mun vanhemmiltakin sanomista sinne osastolle, onneks...
Ja voin kyllä sanoa että en oo ees oikeen liioitellut näitä asioita mitä nyt kerroin.
Eli siis minkälaisia kokemuksia teillä on sieltä osastolta ja onko vastaavanlaisia?
Toivottavsti jaksoit lukee tänne asti kö oli aika pitkä valitusteksti, sori😅