Nuuhkeli25.8.2018 20:47
1/3
Kirjoituspiiri Mustepisara • Nuuhkeli

Eli täältä tosiaan löytyy mun kirjoituspiiriraapustelut :D

Ja nyt mun pitäis kertoo jotain ittestäni. Noh, voitas aloittaa siitä, et oon lukion ykkösellä oleva 16-vuotias tyttö Länsi-Suomesta. Toi lukio tosiaan alko mulla ja mun kaverilla heti tosi hyvällä asenteella, kun ekana kunnon koulupäivänä päätettiin, et vaihdetaan raksalle, (mut sit tajuttiin hetki myöhemmin, et eihän me haluta mitään fyysistä työtä, joten sekin suunnitelma meni perunamuussiks). Mut ei tää lukio nyt oo näiden parin viikon aikana VIELÄ mitään kärsimystä oikeesti ollu, oon nauttinu psykologiasta, äikästä ja ilmaisutaidosta erityisesti. Oon siis tosiaan ilmaisutaitolinjalla :D

Tykkään melkein kaikesta luovasta puuhasta (pois laskettakoot piirtäminen ja maalaaminen). Oon harrastanu neljä vuotta teatteria, ja kaksi vuotta sitten aloitin välillä pitemmillä ja lyhyemmillä tauoilla olleen tanssiharrastukseni kunnolla uudestaan.

Pienenä luin tosi paljon ja rakastin Harry Pottereita yli kaiken (varmaan kaikilla oli/on se vaihe joskus vai mitä?). Mut sit se lukuharrastus vaan jäi jossain vaiheessa enkä oikein osaa sanoa miksi. Nykyään en vieläkään lue paljoa, mut välillä niitä hyviä kirjoja jotenkin vaan maagisesti sattuu päätymään mun käsiini.

Kirjoittamisesta sen verran, että ideoin ala-asteella vaikka kuinka paljon erilaisia tarinoita ja aloitinkin kirjoittamaan niitä, mutta ne jäi multa aina kesken, koska idea ei ollutkaan mielestäni tarpeeksi hyvä tai en ollut suunnitellut tarinaa tarpeeksi tarkasti. Lopulta vaan turhauduin koko hommaan ja lopetin kirjoittamisen seiskaluokalla. Mulla on kuitenkin aina ollut sellainen outo sisäinen kaipuu kirjoittamiseen siitä asti. Tykkäsin yhä ainekirjoituksesta ja sain siitä hyviä arvosanoja. Kun mun kaveri sitten tässä lähiaikoina kertoi kirjoittavansa runoja ja näytti mulle niitä, joku liekki mun sisällä vaan sytty ja aloin itekki kirjoittamaan runoja (enemmän tai vähemmän proosan kaltaista settiä) ja tajusin, et tää vois olla mun juttu. En oo siis todellakaan kovin kokenut kirjoittaja enkä aiemmin ole kirjoittanut mitään runoja, palautetta siis kovasti arvostan.

Nyt kun oon kirjoittanu ittestäni kaikkee vähemmän tai enemmän järkevää, voisin kirjoittaa jotain ihan randomeja faktoja, jotka voitte kyllä ihan rauhassa skipata (miks ette vois :D)
- Ananas ei kuulu pitsaan.
- Oon socially awkward.
- Tykkään paljon erilaisista musiikkityyleistä. Kuuntelen mm. mainstream musiikkia, k-poppia, alternativea, edm-musiikkia...
- Jos voisin tehdä jotain koko loppuelämäni, istuisin bussissa, katselisin maisemia ja kuuntelisin kuulokkeista lempimusiikkiani.
- Kirjoitan tätä tekstiä yöpuku päällä.
- Oon tosi perso makealle ja jaksan syödä
epänormaalin paljon, vaikka mulla ei olis yhtään nälkä. Eli kaikki herkut tänne vaan (okei, ei ehkä kuitenkaan :D)
- Oon välillä aivan liian herkkä ja helposti stressaantuva, eli saatan itkeä tunnin vaan sen takia, et joku tiputti haarukan lattialle, kun tein läksyjä...
- Rakastan elokuvia! Tällä hetkellä lemppari lienee I, Tonya (Margot Robbie on vaan elämä <3)
- Mulla on karvavauveli (koira) nimeltä Nuuhku. Tiibetinspanieli on hän. Päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluu ihmisten nenien nuoleminen, löhöily, ”vartioiminen” ja nukkuminen.

Eli tässä se esittely nyt (vihdoin) taisi olla. Oikein lämpimästi tervetuloa lukemaan tekstejäni!