Poistunut demittäjä18.6.2019 10:57
1/4
Kesätyö ja kipeenä

Oon nyt pari viikkoo siivonnu sairaalalla ja eilen oli eka päivä uudella osastolla. Oikeastaan melkeen koko työpäivän oli sellanen olo että kuume vois olla nousemassa, kurkussakin tuntu kummalta. Tänään taas heräsin ja olin menoss iltavuoroon, kun olo oli taas sellanen voimaton, mittasin taas kuumeen mutta vain 35,6 näytti mittari. Nenä tuntuu olevan ihan tukossa ja äänestä kyllä kuulee että tukossa on.

Lähdin sitten töihin, vaikka tiesin että päivä tulee olemaan 9,5h tod näk yhtä selviytymistä. 10min ennen työvuoron alkua kävelin pukuhuoneen sijasta sitten toimistolle jossa lähin esimiheni sijaitsee ja kerroin tilanteen: on vähän flunssanen olo ja aamulla sellainen että kuume saattais nousta. Hän ymmärsi kyllä hyvin ja tietenkin lääkärintodistus pitäis saada jotta voi maksaa palkkaa kun oon kipeenä. Menin siitä suoraan päivystykseen ja pääsin melkeen heti sisään. Se kirjoitti mulle koko loppu viikon sairaslomaa, siis juhannukseen asti.

Ei kipeenä tietenkään voi mennä töihin, onhan se myös todella kurjaa olla kipeänä siellä ja kuitenkin sairaala kyseessä. Ärsyttää vaan ku ei oo ees kuumetta ilmeisesti ja välillä on parempi olo, mutta sit välillä tulee sellainen fiilis että onneks en menny, olis aika perseestä olla siellä tässä kunnossa. Ei mun poissaolo sinällään varmaan aiheuta ongelmia, siellä on silti aina ne vakituiset paikalla. Siitä tosin vois olla apua että mäkin olisin siellä, hoituis hommat nopeemmin kun olis apukäsiä.

Ehkä kuitenkin tein oikean päätöksen ja jäin kotiin?