unknown.jääkaappi19.10.2019 19:37
1/16
Kertokaa teidän housuun pissauksia(?¿)

Siis mä ite äsken tääl ravintolas pissasin housuun ja tuli mieleen että mikäs onkaan mukavampaa kuin että kysyi teidän kokemuksia :D (tykkään lukee näit mun huumori on nollissa, sori ku oon näi lapsellinen)

ok mä kerron nyt yhen oman kokemuksen

siis se kävi pari vuotta sitten, mä olin mun kaverin luona yötä ja aamulla sit me oltiin kahestaan sen luona.
meil oli "kisa" et kumpi juo purkillisen appelsiinimehua nopeemmin ja mun kaveri tais voittaa ja me lähettiin kouluun

Jonkin ajan päästä koulussa mulle iski jäätävä pissahätä ja mä menin vessaan, siin vessas oli vaan 2 koppia ja Of Course ne molemmat oli varattu. mä seisoin mun kaverin kaa siinä ulkopuolella ja se mun kaveri alko tekee läpäl semmost psssss ääntä. mä aloin nauraa aik lujaa sille ja ,,,,,, mä helekutti päästin ne pissat tulemaan mun housuihin. siinä lattialla oli si semmone järkyttävä lätäkkö ja me vaa juostiin hakee paperia ja mä literally aloin itkemään. toinen niist kopeista hetken päästä vapautu ja mä sain tältä henkilöltä katseen joka kertoi että hän nauroi sisäisesti. mä menin sinne koppiin ja siin samalla mun kaveri hinkkas sitä lätäkköö kuivaks :DD
Saatiin fiksu idea et kastellaan mun housut ja paita kokonaan et se näyttäis vaa et oisin tyylii kaatunu johonki vesilätäkköön mut se haisi järkyttävältä.
Uskon et jotkut tajus mitä tapahtu koska mua tuijotettiin-