Tulisydän11.8.2019 7:22
1/26
Kertokaa Demi-profiilikuvanne tarina!

Jepulis! Jos profiilikuvallasi ei ole mitään erikoisempaa "tarinaa", niin kerro kuitenkin, että miten alun perin keksit laittaa juuri kyseisen kuvan.

Oman profiilikuvani olen ottanut itse omalla kännykälläni. Kuvassahan komeilee juna, tarkemmin sanottuna dieselveturivetoinen museojuna.
Kesällä 2017, eli hieman yli pari vuotta sitten, olin perheeni kanssa lomamatkalla Turussa. Satuin sitten katsomaan netistä, että juuri silloin, kun olisimme siellä, Turun asemalle saapuisi museojuna. Minähän olen rautatieharrastaja, tiedoksenne. Niinpä, kun Onnibussimme oli saapunut Turun matkakeskukselle, lähdin pienen evästauon jälkeen melkein oikopäätä rautatieasemalle. En aikonut tosin matkustaa kyseisellä museojunalla - aikomuksenani oli vain kuvata se. Jonkin ajan päästä se juna sitten saapui paikalle. Kuvasin ensin sen saapumisen videolle, ja kun se oli pysähtynyt, juoksin sen punaruskean veturin luokse ja otin siitä pari valokuvaa. Profiilikuvani on yksi noista valokuvista.
Kuvaan ei kuitenkaan liity pelkästään tuo museojuna - tarina jatkuu vielä vähäsen. Kun olin ollut vielä matkalla kotoani Turkuun, olin viestitellyt Instassa erään netistä tietämäni puolitutun kanssa. Hän oli sanonut, että olisi tämän mainitun museojunan henkilökunnassa. Turkuun ehtiessäni olin jo ehtinyt lähes unohtaa koko asian. Mutta juuri, kun olin saanut ne pari valokuvaa veturista otetuksi, kuulin takaani jonkun kysyvän: "Sä oot varmaan Santtu Sammakko?". (Hän kutsui minua siis YouTube-kanavani nimellä.) Käännyin äänen suuntaan, ja vastasin myöntävästi. Kysyjä oli minua jonkin verran pidempi poika, jolla oli päällään vanhanaikainen konduktöörin univormu - hänen oli siis pakko olla museojunan henkilökunnasta. Kävi ilmi, että hän oli tämä aiemmin mainittu nettituttuni. En ollut alkuun tunnistanut häntä, sillä en ollut ennalta tiennyt, miltä hän näyttäisi. Vaihdoimme siinä asemalaiturilla pari sanaa, ja sitten muu perheeni alkoi jo kyllästyä odottelemaan minua, joten lähdin heidän mukaansa.
Tämä kyseinen poika tuli olemaan myös ensimmäinen poikaystäväni, aloimme seurustelemaan noin kuukauden päästä tästä tapahtuneesta. Mutta eihän se suhde noin kuukautta enempää kestänyt - mm. siksi, että asuimme n. 200-300 km:n päässä toisistamme: kaukosuhteet eivät valitettavasti kestä aina kovin hyvin, varsinkaan, jos ei panosteta kunnolla. Emmehän edes tunteneet toisiamme millään tapaa tarpeeksi. Lisäksi hän oli tosiasiassa aikamoinen "pleijeri" - jo noin parin viikon jälkeen minusta alkoi tuntumaan, että hän pettäisi minua. Kokematon ja sinisilmäinen tuolloin kun olin, olin luullut, että suhteemme voisi toimia hyvinkin. Ja *askat. :DD Noh, olenpahan ainakin yhtä kokemusta viisaampi.
Upea se Turun-reissu kuitenkin oli! Jäi monia hyviä muistoja siitä.