auttakaajooko12.8.2019 18:31
1/20
Kerro mulle mun seksuaalisuus (oon hukassa ja itken kohta)

Moi demiläiset! Oon 18-vuotias tyttö. Oon kasvanut heteronormatiivisessa ja jokseenkin homofoobisessa perheessä, joten mulle ei annettu pienenä edes muita vaihtoehtoja kuin olla hetero. Noh toisin kävi ja ala-asteella ihastuin tyttöön. Kuitenkin kielsin tunteeni ja "löysin itseni" vasta yläasteella. Olen määritellyt itseni siitä asti biseksuaaliksi. Olen koko ala-asteen suurimmaksi osaksi ottamatta huomioon sitä yhtä tyttöä ollut ihastunut vain poikiin. Myös eskarissa mulla oli vain poikaihastuksia. Ei montaa mutta oli kuitenkin. Yläasteella ihastuin kahteen tyttöön ja muistan, että yhtä kattelin "sillä silmällä" aika useastikin. Yhdeksännellä luokalla mulla oli hyvinkin vakavaa juttua pojan kanssa joka jatkui kuitenkin ilman varsinaista seurustelua amiksen ykkösluokalle (tilanne oli hyvin sekava mutta ei siitä sen enempää xd). Tämän pojan jälkeen en ole ihastunut muihin kuin tyttöihin.

Mutta nyt se varsinainen ongelma...

Mä en pysty kuvittelemaan seksiä pojan kanssa! Mua ehkä jopa hieman ällöttää se ajatus. Ei muuten, mutta se että joku poika tunkisi kalunsa mun vaginaan on vaan jotenkin todella ahdistava ja ehkä jopa hieman vastenmielinen ajatus. Kaikki muu mitä seksiin ja heteroseksuaalisuuteen liittyy on mulle ihan ok (seurustelu, suuseksi, yhdessäolo, mitä näitä nyt tähän voisi luetella). Kuitenkin tuo varsinainen _yhdyntä_ on ahdistava ajatus. Olen siis neitsyt, en ole harrastanut seksiä tytön sen koommin kuin pojankaan kanssa. Ajatus seksistä toisen tytön kanssa ei ole yhtään ahdistava, täysin päinvastoin. En tiedä voisiko tämä johtua jotenkin siitä että pelkään ensimmäisen yhdynnän sattuvan tosi paljon ja sen takia tietyllä tavalla jopa vältellyt sen tapahtumista? En tiedä mikä mä oon, mitä mun pitäisi ajatella. Oonko mä epänormaali? Edelleen koen, että pystyisin kyllä ihastumaan poikaan mutta tuntuu vain oudolta kun sellasta kunnollista poikaihastusta ei ole ollut viimeiseen kahteen vuoteen.

Mietinkö mä liikaa? Haluaisin kuitenkin jonkin nimen mun seksuaalisuudelle. Mä tiedän että varmaan suurin osa ei halua koska niitä ei kiinnosta ja "ihastun kehen ihastun" jne, mutta mä tarvitsen jonkun nimen jolla kutsua itseäni ja jotain millä identifioitua. Rakastan ja virtuaalihalaan jokaista kuka jaksoi lukea tänne asti ja jos vielä jaksaisi auttaa mä olisin enemmän kuin tyytyväinen <3333 tarviisin tällä hetkellä jotain lohduttavia sanoja, oon miettinyt tätä asiaa nyt kuukauden päivän ja ahdistunut päivä päivältä enemmän... :/