hermanita9.5.2018 11:35
1/1
Zoely e-pillerit ja menkat myöhässä, raskaana?

Heips. Mulla on nyt toinen laatta menossa e-pillereitä pidemmän tauon jälkeen, ja oon tänään ottanut kolmannen lume pillerin ja menkkoja ei kuulu. On kyllä alavatsa kipuja ja muuta mutta ei verta. Mulla ei oo ikinä ennen näiden tai toisten pillereiden takia jäänyt menkat pois, niin siks tää on aika yllättävää.
Ensimmäisen laatan aikana kun otin illalla ensimmäisen lume pillerin, niin menkat alkoivat heti seuraavana aamuna, mutta olivat niin niukat että pelkästään pikkuhousun suoja riitti.

En tiedä jos tähän voi vaikuttaa se että muutaman kerran otin pillerin korkeintaan 4h myöhässä, ja parina iltana join niin paljon vahvoja että oksensin samana yönä ja vielä aamulla, onko mahdollista että silloin on vaikutus voinut pettää?

Niin ja säikähdin varsinkin kun viime päivinä on oksettanut jos oon syönyt ruokaa liian nopealla tahdilla tai muuten vain syönyt, ja tänä aamuna oksetti kun heräsin. Toivottavasti vaan kuvittelen kaiken koska nimenomaan pelkään raskautta ja oon lukenut että joskus voi tulla valeoireita (?).