akuankkapottu30.7.2017 9:47
1/3
ystävän syömishäiriö :(

oon noin hiukan yli vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti jutellu yhelle pojalle, aluks meillä oli 'juttuu' mut sit hän alkoi seurustella toisen tytön kanssa ja jutellaan nykyisin ihan vaan kavereina. ei olla koskaan tavattu face2face koska ei olla nähty sitä tavallaan tarpeelliseksi ja muutenki välimatka on satoja kilometrejä, mutta pidän häntä mulle siitä huolimatta aika läheisenä, koska puhutaan paljo asioista joista ei välttämättä voida muille puhua.
hän puhui jo viimekeväänä omasta inhosta omaa (mun silmään täysin normaalia ja sopusuhtaista) kehoaan kohtaan. sen jälkeen ku hän alko seurustelemaan toisen tytön kaa musta tuntuu et se hänen viha on vaa syventyny, he on seurustellu nyt about vuoden. (tyttöystävä on siis melko laiha joten oon aatellu et hän tavallaan vertaa itteensä tyttöystäväänsä ja tuntisi olevansa kelvoton tälle jos olisi painavampi)
eilen juteltiin yöllä tän pojan kaa ekaa kertaa pariin viikkoon ja puheeks tuli hänen ahistus- ja syömisongelmat. hän laitto mulle 3 eri kuvaa omasta kehostaa, kaikki noin viimesen 8kk ajalta. hän on laihtunu aivan vitusti. hän tiedostaa ite tilanteen mut ei tavallaan näe sitä ongelmana. oon puhunu pitkään et hänen pitäis hakeutuu kunnon hoitoon ennenku tulee kaikki ravintoainepuutokset jne mut hän kokee asian tosi vaikeeks kerrottavaks ns ulkopuolisille eikä siis oo puhunu omasta tilastaan ees vanhemmilleen. miten pystysin auttamaan häntä monen sadan kilometrin päästä? haluisin olla henkisenä tukena ja koittaa saada hänet ymmärtämään ja hakemaan apua.
//ollaan molemmat 17