Farore13.7.2017 0:13
1/10
Viiltelylle vaihtoehtoja

Oon siis semi vakavasti addiktoitunu viiltelyyn. Eka tein sitä koska ajattelin sen auttavan ahdistukseen ja sitten huomasin kuinka se vapauttaa endorfiineja ja tuntuu hyvältä yhden millisekunnin ajan, nautin myös siitä oudosta mielen irtautumisen tunteesta ja veren sekä arven näöstä ihollani. Lopulta aloin tekemään sitä aina kun oli tylsää ja pian huomasin olevani vakavasti koukussa. Oon yrittäny päästä siitä kumminkin eroon sillä nyt on kesä ja haluan käyttää lyhyitä vaatteita ja desinfioimattomien terien tökkääminen ihon alle ei ole ehkä se hygieenisin asia tehdä.

Nyt ku oon kumminkin yrittäny olla tekemättä sitä joka ikinen asia muistuttaa siitä ja kuinka hyvältä se tuntui. Kaipaan oudosti myös arpiani ja verta. Esim. jos nään veitsiä tai verta haluan vain romahtaa takaisin addiktiooni. Vielä pahempi on kun joku henkilö jossain sarjassa tai elokuvassa viiltää itseään.

Eli lyhyesti: Onko teillä mitään hyviä vaihtoehtoja viiltelylle? Jotain joka vaikka tuottais jonkinmoista kipua tai muuta

Eikä pliis mitään "no oo vaan viiltelemättä" koska niinkuin olen huomannut se ei ihan yksissään ole asiaan auttanut