SodaStream8.6.2017 8:30
1/12
Vihanhallinta ongelma(ko)?

Hei!Tein tätä keskustelua varten käyttäjän joten sen takia olen juuri tehnyt tilin(tossa ei ollu varmaan mitään järkeä :D)
No mutta asiani on se,että mulla saattaa olla jonkin asteista vihanhallinta ongelmaa mutta en oo varma onko mulla sellaista,joten minäpä fiksuna ihmisenä tulen tänne kysymään.
Mulla siis välillä käy silleen,että kun teen jotain esim. syötän koiria ja joku niistä hyppii mua päin ja haukkuu ja on kärsimätön,niin saatan alkaa huutaa niille ja yleensä läpsäisen ruokakauhalla johonkin kohtaan niiden kehoa,koska haluan purkaa ärtymystäni. Ja yleensä mulla on jo valmiiksi huono päivä minkä takia tuollainen pieni asia saa mut "räjähtämään").En siis koskaan ole ihmisiä läpsinyt ja mulle tulee aina heti huono omatunto ja syyllinen olo,mutta kun se tilanne tulee yhtä äkkiä en osaa kontrolloida itseäni ja teen noin.En ole kylläkään koskaan lyönyt ketään niistä,se on aina läpsäisy.Ja haluan siis,että se joka mulle aiheuttaa kipua tuntee saman kipu määrän kuin mä. Toinen esimerkki on kerran liikuntatunnilla eräs poika heitti (pehmo)pallon ja se osui mua naamaan(se heittää palloja täysin voimin), niin mua alkoi itkettämään ja teki mieli heitää pallo sen naamaan täysillä lähietäisyydeltä.Olen kerran sanonut asiasta äidille kun meillä oli pieni "riita" ja sen jälkeen meillä oli koulukuraattori käynti(kaikilla luokkalaisille) ja hänelle sanoin asiasta.Tuohon koira juttuun vielä en ole viimeiseen kuukauteen "räjähtänyt"niiden takia mutta sitä ennen olen kyllä,mutta tuolla samalla tavalla.
Eli mitä mieltä olette,onko mulla jonkin näköistä vihanhallinta ongelmaa tai jotain aggressiivisuus käytös ongelmaa?Tiedän Demi ei ole lääkäri yms.
Toivoisin asiallisia vastauksia,kiitos!