justniin25.7.2017 18:35
1/24
vihaan olla laiha.

mä harvoin valitan mun ulkonäöstä, pidän itsestäni paljon.
mutta yksi asia häiritsee mua ihan ylitse kaiken ja se on mun laihuus. oon 17v, 172cm pitkä ja oon elämäni aikana painanut enintään 54kg.

oon tällane lauta, tikku, nuudeli. näytän nii kömpelöltä ku pitkät jalat ja kädet jotka on ohuet ku lumiukon oksaraajat.

oon yli 3 vuotta yrittäny syödä niin paljo ku jaksan, jotta tarttuis jotai luiden päälle. söin jopa hirveesti karkkia ja roskaruokaa lisäkilojen toivossa, mutta ei. ainut, mitä siitä seurasi oli lisää hikoilua, rasvaista isoa ja enemmän vessassa käyntiä. kaikki meni siis kirjaimellisesti yhestä reiästä sisään ja toisesta ulos. söin omnipuolisesti;; vettä, maitoa, hedelmämehuja, salaattia, vihanneksia, lihaa, kalaa...

viimeiset kaksi vuotta oon pyrkiny kuntoilemaan enemmän että lihakset kasvais ja sen myötä paino + saisin ees jotain tähä mun niin luurankomaiseen vartalooni. mut ei sekään oo nostanu painoa, laskenu vaa. oon ny 51kg, paino siis putosi kolmella kilolla. söinkin vielä enemmän kuntoilun aikana, just siks et tarttuis jotai. mutta ei taaskaa. kyl mulla kunto on noussu, huomattavan paljonkin, juoksen nopeesti ja mulla on hyvä kestävyys..

sit on vielä se, että harrastan tanssia. rakastan tanssia, siitä tulee hyvä olo ja nautin siitä. kunnes katon kuvaamani videon, josta näkyy meduusa-like mä tanssimassa ihan kömpelön näkösenä. jos mulla olis paksummat reidet ja jotain käsissä, en näyttäis tollaselta kuvottavalta tikku-ukolta.

mun kaveritkin sanoo koko aja et "oot nuudeli tanssiis"
ne huomauttaa usein et "voi että oot laiha" "ooks iha varma ettei sulla oo anoreksia" niiku? pyhä jumala.

mikä avuksi. help. tahdon lihoa.