koivunoksa1.6.2018 16:13
1/4
Uloskasvava lävistys

Otin lävistyksen tammikuussa. Tänää huomasin, että se on vain pienellä ihoriekaleella/kerroksella kiinni ja tuntuu löysältä :(

Pitäiskö ottaa se pois ite vai mennä lävistäjälle ottaa pois? Hyvittävätkö lävistäjät jotain jos tapahtuu jotain tällaista vai onko turha mennä kertomaan, et koru kasvaa ulos? Voisivatko laittaa jonkun muun? Oon surullinen, kosk tykkäsin siit tosi paljon ja odotin jo, et pääsen vaihtaa siihen eri koruja. Nyt tuntuu, et rahat meni iha hukkaan ja en tiiä uskallanko enää ottaa lävistyksiä vaikka haluaisinkin varsinkin tämän mikä mul viel roikkuu mukana. En ainakaa taida käydä samassa paikassa.

Kysyin lävistäjältä ennen lävistämistä, saako mulle kyseisen lävistyksen, kun mulla se kohta mihin se laitetaan on aika pieni. Lävistäjä sano, et kyl se saadaan siihen mahtumaan. Lävistäjällä oli kuitenkin ongelmia lävistämisessä ja lävistäminen kesti normaalia pitempään. Neula ei meinannu mennä kunnolla läpi ja lävistäjä joutu vähän kuin aloittaa kaksi kertaa lävistämisen (eka ylhäältä ja sitte alhaalta päin). En nyt tiedä, onko jopa kaksi reikää lävistetty. Veli vain sano kerran, et näyttää vähä siltä.

Kun isoin turvotus oli poissa, näytti koru jo silloin hieman hohtavan ihon läpi. Ajattelin kuitenki, että normaalia ja, että lävistäjä tietää kyllä, et mulle saa sen ja teki oikein. Lävistys on välillä ollut kipeä ja siitä on vuotanut verta ja muuta, mutta nyt se ei tunnu ollenkaan kipeältä. Ja tietääkö kukaan, et onko mahdollista, et joillain ihmisillä ei vaa parane lävistykset? Kun oon ottanu mont kertaa korvikset, ku onnistuivat aina tulehtumaan, mut lopulta sain ne parannettua.

Pitkä viesti. anteeeeks